Αποθέωσε τον Όσκαρ Μπομπ ο Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν ακόμα παίκτη για τα επόμενα χρόνια»
i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Αποθέωσε τον Όσκαρ Μπομπ ο Γκουαρδιόλα: «Η Μάντσεστερ Σίτι έχει έναν ακόμα παίκτη για τα επόμενα χρόνια»

Δημήτρης Χούπης 11:56 - 15.01.2024

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε τον Όσκαρ Μπομπ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα με τη Νιούκαστλ το περασμένο Σάββατο (13/1).

Η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ του Σαββάτου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νιούκαστλ της οποίας επικράτησε με 3-2 μετά από ένα τρομερό ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ χάρη στο τρομερό τακουνάκι του Μπερνάρντο, αλλά πριν από το ημίχρονο η ομάδα του Έντι Χάου με τον Ίσακ και τον Γκόρντον γύρισαν το παιχνίδι. 

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε και στο 90+1' έδωσε στον Όσκαρ Μπομπ ασίστ και εκείνος με ωραία ενέργεια έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Μάντσεστερ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Πεπ Γκουαρδιόλα λοιπόν αποθέωσε τον νεαρό μέσο, λέγοντας ότι μπορεί να παίξει σε πέντε θέσεις και η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε έναν ακόμα παίκτη για τα επόμενα χρόνια. 

«Ο Μπομπ μπορεί να παίξει σε πέντε θέσεις. Η Σίτι έχει έναν ακόμα παίκτη για τα επόμενα χρόνια, αν ο Όσκαρ αποφασίσει να μείνει», ήταν τα λόγια του στην αρχή και συνέχισε. «Τώρα είναι χαρούμενος με τα λεπτά που παίζει, αλλά και ο Πάλμερ ήταν χαρούμενος και ήρθε και μας είπε "Θέλω περισσότερα". Είναι λογικό και κατανοητό». 

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου
PREMIER LEAGUE

12:27 - 12.01.2024

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Γουόκερ: Το διαζύγιο, οι ιερόδουλες, η απιστία και το παιδί εκτός γάμου

Η Άννι Κίλνερ ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Κάιλ Γουόκερ, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι που έχει εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια.

Ο Νορβηγός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.