Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες μου θα μείνουν στο ψυγείο για δύο μέρες»

Πεπ Γκουαρντιόλα

i

PrtScr

Γκουαρντιόλα: «Οι παίκτες μου θα μείνουν στο ψυγείο για δύο μέρες»

Κώστας Τόπας 13:32 - 22.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε γι' ακόμη μία φορά για το «βαρύ» πρόγραμμα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να μπουν στο... ψυγείο για να παραμείνουν φρέσκοι, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι «στο ψυγείο» για δύο ημέρες καθώς προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός γεμάτου προγράμματος με συνεχείς αγώνες, δήλωσε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επόμενου αγώνα τους στην Premier League που είναι αυτό κόντρα στην Μπράιτον την Πέμπτη (25/04, 22:00).

Η Μάντσεστερ Σίτι που επιδιώκει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλήματος, είναι τρίτη με 73 βαθμούς, έναν πίσω από την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, με ένα παιχνίδι λιγότερο από το ταξίδι της στο Μπράιτον. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι η μοναδική ομάδα που έπαιξε μεσοβδόμαδα Κύπελλο Αγγλίας και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε και το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Γιατί ο Ονάνα δεν τιμωρήθηκε παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες - Η διαφορά με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)
PREMIER LEAGUE

09:05 - 22.04.2024

Γιατί ο Ονάνα δεν τιμωρήθηκε παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες - Η διαφορά με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (vid)

Ο Αντρέ Ονάνα δεν αποβλήθηκε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες εναντίον της Κόβεντρι Σίτι.

Ο Γκουαρντιόλα επέκρινε τη 72ωρη περίοδο ανάρρωσης της ομάδας του μετά την ήττα της Τετάρτης (17/04) στη διαδικασία των πέναλτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

«Είναι δύο μέρες στο ψυγείο», είπε ο Γκουαρντιόλα για τους παίκτες του. «Μην βλέπετε ο ένας τον άλλον, μείνετε σπίτι με τις οικογένειές σας. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, τίποτα το ιδιαίτερο. Δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για την Μπράιτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ (την Κυριακή). Ένα παιχνίδι κάθε φορά», ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού στους παίκτες του.

Ο Γκουαρντιόλα απέκλεισε οποιαδήποτε συζήτηση για μποϊκοτάζ στα Μέσα ενημέρωσης λόγω της απογοήτευσής του για το πρόγραμμα.

«Πάντα παρακολουθώ τα Μέσα ενημέρωσης γιατί εκπροσωπώ αυτόν τον θεσμό», είπε. «Πάντα έχω και πάντα θα κάνω, αλλά αν μου ζητήσουν περισσότερα τότε δεν έχω χρόνο. Αν μου δίνεις ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, τότε οι προπονητές θα έχουν πολλά να κάνουν».