Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Χάαλαντ λόγω τραυματισμού

Πεπ Γκουαρντιόλα

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Χάαλαντ λόγω τραυματισμού

Κώστας Τόπας 09:42 - 21.04.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον νέο τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ μετά τον αποκλεισμού του Νορβηγού από την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον αγώνα κόντρα στη Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν ήταν στην αποστολή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Τσέλσι το Σάββατο (20/04), αφού λίγες μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει αλλαγή κατά τη διάρκεια μιας οδυνηρής ήττας στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ο Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Χάαλαντ αντιμετώπιζε μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα ο Χούλιαν Αλβάρες να ηγηθεί της γραμμής για τη Σίτι στο Γουέμπλεϊ. Ερωτηθείς για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Χάαλαντ, ο Καταλανός τεχνικός είπε ότι, ενώ το πρόβλημα δεν ήταν σοβαρό, δεν ήταν σίγουρος αν θα ήταν κατάλληλος για τον επόμενο αγώνα της Σίτι με την Μπράιτον την Πέμπτη το βράδυ (25/04, 22:00).

«Ο Χάαλαντ είναι τραυματίας», είπε ο Γκουαρντιόλα στο BBC. «Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε, αλλά δεν είναι σε θέση για σήμερα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε στη συνέχεια.

«Ο Έρλινγκ ένιωσε κάτι, ένα μυϊκό πρόβλημα. Ο Κέβιν ένιωσε εξαντλημένος, τόσο κουρασμένος, μετά από πέντε μήνες τραυματίας, οπότε αυτό είναι φυσιολογικό. «Θα δούμε περισσότερα αύριο. Είναι φυσιολογικό [να είμαστε κουρασμένοι] με τον αριθμό των αγώνων που έχουμε παίξει αυτή τη σεζόν και τις προηγούμενες σεζόν. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για αποκατάσταση, παίξαμε παράταση και την ένταση που παίζουμε. Δεν είμαστε μηχανές, η κούραση είναι εκεί», τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

Αφού αντιμετωπίσουν την Μπράιτον, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα έχουν μπροστά τους την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ πριν συναντηθούν με Γουλβς, Φούλαμ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.