Γκουαρδιόλα: «Το... διάλειμμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μας βοήθησε να συγκεντρωθούμε ξανά»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Το... διάλειμμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μας βοήθησε να συγκεντρωθούμε ξανά»

Sportal newsroom 11:01 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 28.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Έβερτον ανέφερε ότι η μετάβαση στη Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βοήθησε την ομάδα του να συγκεντρωθεί και να επικεντρωθεί εκ νέου στους στόχους της.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Έβερτον κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στην πραγματικότητα της Premier League. Ο κόουτς των «πολιτών» σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς ανέφερε ότι η μετάβαση στη Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων βοήθησε τη Σίτι να συγκεντρωθεί και να επικεντρωθεί εκ νέου στους στόχους της.

https://www.youtube.com/watch?v=7nh9L8NfLfg

«Θυμάμαι στο αεροπλάνο όταν επιστρέφαμε από τη Σαουδική Αραβία, άκουγα τους παίκτες όταν δεν ήξεραν ότι άκουγα και άρχισαν να μιλούν για την Έβερτον. Είπα "ουάου, αυτή είναι η ομάδα μου". Έχω την αίσθηση ότι θέλουν ακόμα να προσπαθήσουν.

Παίζουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και ο κόσμος λέει ότι δεν είμαστε ίδιοι. Χάσαμε ένα από τα τελευταία 13 (εξαιρουμένου του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων). Δεν μιλάμε αρκετά για το πόσο καλοί είμαστε» είπε ο Καταλανός κόουτς. 

Η νίκη κόντρα στην Έβερτον ήρθε με κόστος, καθώς ο Τζον Στόουνς αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Γκουαρδιόλα: Τραυματίστηκε ο Στόουνς στον αγώνα με την Έβερτον
PREMIER LEAGUE

09:33 - 28.12.2023

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Γκουαρδιόλα: Τραυματίστηκε ο Στόουνς στον αγώνα με την Έβερτον

Ένας νέος «πονοκέφαλος» ήρθε να προστεθεί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, καθώς ο Τζον Στόουνς αποκόμισε τραυματισμό ο οποίος σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό φαίνεται σοβαρός.

«Δεν φαίνεται καλά, αλλά θα δούμε. Είναι ο αστράγαλός του», είπε ο Γκουαρντιόλα στο Amazon Prime και πρόσθεσε: «Ο Χάαλαντ αισθάνεται καλύτερα, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση μαζί μας. Ας ελπίσουμε ότι τον Ιανουάριο θα μπορέσει να επιστρέψει στην ομάδα. Ο Κέβιν είναι κοντά... πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν δεν χειριστείς καλά τους χρόνους, μπορεί να τραυματιστείς ξανά».