Οι «παραισθήσεις» του Γκουαρντιόλα: «Τι μεταγραφή! Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του»

Ρόντρι & Πεπ Γκουαρντιόλα

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Οι «παραισθήσεις» του Γκουαρντιόλα: «Τι μεταγραφή! Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του»

Κώστας Τόπας 10:54 - 19.02.2024

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε να αποθεώσει ιδιαίτερα έναν παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι που κάνει τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι.

Η αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι άφησε πολλά συμπεράσματα. Κάποια ήταν αρνητικά όπως η κακή τύχη του Χάαλαντ μπροστά στο τέρμα και άλλα ήταν πολύ θετικά, όπως ο Ρόντρι, ο οποίος για άλλη μια φορά κουβάλησε την ομάδα στην πλάτη του σε μια σημαντική στιγμή, πετυχαίνοντας ένα γκολ που θα μπορούσε να είναι κομβικό στην τρέχουσα Premier League.

Ο Γκουαρντιόλα δεν έχει σκεφτεί δύο φορές αξιολογώντας τον Ισπανό μέσο. «Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα τείνουν να είναι για τα παιδιά που σκοράρουν και δίνουν ασίστ μπροστά. Αλλά ο Ρόντρι έχει πάντα την ικανότητα να εμφανίζεται σε σημαντικές στιγμές και να σκοράρει. Είναι ένας απίστευτος παίκτης. Είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. μακριά, γιατί είναι ικανός να κάνει τα πάντα . Ειδικά ο χαρακτήρας του όταν τα πράγματα πάνε στραβά», εξήγησε ο Καταλανός τεχνικός των Πολιτών.

Ο Πεπ είναι εντελώς έκθαμβος από την απόδοση του Ρόντρι από την άφιξή του στη Σίτι. «Τι υπογραφή! Ο σύλλογος υπέγραψε έναν παίκτη χωρίς τον οποίο θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι κάναμε τα τελευταία χρόνια», κατέληξε ο προπονητής.