Γνωστός ποδοσφαιριστής ο αρχηγός του καρτέλ που πιάστηκε με 67 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Γνωστός ποδοσφαιριστής ο αρχηγός του καρτέλ που πιάστηκε με 67 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά

Sportal newsroom 17:01 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 17.10.2023

Ο 41χρόνος που πιάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά με 67 κιλά κοκαΐνης φέρεται να είναι πρώην ποδοσφαιριστής που έχει περάσει και από ομάδες της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, ο 41χρόνος που συνελήφθη μαζί με άλλους δύο στο λιμάνι του Πειραιά, είναι πρώην ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί μάλιστα και σε ομάδες της Super League. Οι τρεις άνδρες πιάστηκαν από την ελληνική αστυνομία, ενώ άνοιγαν κοντέινερ, στο οποίο βρισκόντουσαν 67 κιλά καθαρής κοκαΐνης, που υπολογίζεται ότι έχουν αξία 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακόμα, ο συγκεκριμένος άνδρας σύμφωνα με πηγές του newsit.gr είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και έκανε «φανταχτερή ζωή», με ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα αλλά και συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Οι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν το σύστημα που τα καρτέλ χρησιμοποιούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αξιοποιώντας ψυκτικούς, και μπλόκαραν το τεράστιο φορτίο με την κοκαΐνη, αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, που ταξίδεψε από το Εκουαδόρ στο λιμάνι του Πειραιά, καμουφλαρισμένο σε κοντέινερ με γαρίδες.

Ειδικότερα, το καρτέλ με τις μεγάλες άκρες στη Λατινική Αμερική, χρησιμοποίησε τους τρεις Έλληνες εκ των οποίων και τον γνωστό ποδοσφαιριστή με πέρασμα από ομάδες της Super League και δυο ψυκτικούς, δηλώνοντας εικονικές βλάβες στα κοντέινερ που έκρυβαν στο εσωτερικό τους την κοκαΐνη.