«Τρέμουν» το Καραϊσκάκης στη Γουέστ Χαμ: «Θα περάσουν τις πύλες της κολάσεως»
i

©intime

«Τρέμουν» το Καραϊσκάκης στη Γουέστ Χαμ: «Θα περάσουν τις πύλες της κολάσεως»

Sportal newsroom 19:04 - 23.10.2023

Τα όσα συνέβησαν χθες (22/10) στο Καραϊσκάκης έχουν προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι έχουν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Η Γουέστ Χαμ ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (26/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Με ενδεχόμενη νίκη τα «σφυριά» θα εξασφαλίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κι εκείνη τους τρεις βαθμούς για να μείνουν κοντά στη δεύτερη θέση. 

Στον Πειραιά λοιπόν θα είναι περίπου 1600 οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι από την Αγγλία μέχρι την Ελλάδα για να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ντέιβιντ Μόγιες. Μετά όμως από τα όσα συνέβησαν χθες (22/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις τάξεις της Γουέστ Χαμ έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ασφάλεια τόσο των παικτών όσο και των οπαδών. 

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως η ασφάλεια στο γήπεδο πρέπει να είναι πολύ αυστηρή, όταν οι παίκτες και οι οπαδοί θα περάσουν «τις πύλες της κολάσεως», όπως υποστηρίζουν στην Αγγλία. 

Όπως είναι λογικό τα όσα έγιναν στο ντέρμπι έχει γίνει θέμα και στο εξωτερικό. Αρκετά είναι τα Μέσα που σχολίασαν το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως είναι ένα από τα πιο τρελά ντέρμπι στην Ευρώπη. 

Παναθηναϊκός: Πως προέκυψε η απόφαση για την αποχώρηση μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 23.10.2023

Παναθηναϊκός: Πως προέκυψε η απόφαση για την αποχώρηση μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ

Μόλις ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια. Το Sportal εξηγεί πως ελήφθη η απόφαση...

«Το ντέρμπι μεταξύ του πρωτοπόρου του ελληνικού πρωταθλήματος Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (3ος) διεκόπη την Κυριακή στο 50ο λεπτό του αγώνα μετά από έκρηξη κροτίδας κοντά σε παίκτη. Ο αναπληρωματικός του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, έκανε ζέσταμα κατά μήκος της γραμμής αφής όταν εκτοξεύτηκε το βλήμα. Ο Ισπανός κατέρρευσε στην άκρη του γηπέδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», αναφέρει μεταξύ άλλων η γαλλική «Equipe».