Η Γουέστ Χαμ καθυστέρησε να στείλει τα έγγραφα και χάλασε την μεταγραφή του Μπενραχμά στη Λυών

Σαΐντ Μπενραχμά

i

©Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Η Γουέστ Χαμ καθυστέρησε να στείλει τα έγγραφα και χάλασε την μεταγραφή του Μπενραχμά στη Λυών

Κώστας Τόπας 10:39 - 02.02.2024

Εξαλλη με την Γουέστ Χαμ είναι η Λυών για την κατάρρευση της μεταγραφής του Σαΐντ Μπενραχμά, με τους Λιονέ να ρίχνουν την ευθύνη στα «σφυριά» και να καταφεύγουν στη FIFA για την απόκτηση του Αλγερινού εξτρέμ.

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής επιφύλασσε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Παρά την πλήρη συμφωνία μεταξύ της Λυών και της Γουέστ Χαμ για τη μεταγραφή του Σαΐντ Μπενραχμά, ο Αλγερινός διεθνής εξτρέμ τελικά δεν θα παραχωρηθεί δανεικός στη γαλλική ομάδα αυτόν τον χειμώνα. Την είδηση ​​ανακοίνωσαν οι Λιονέ, σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή.

Ενώ οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει πολύ καλά αυτήν την Πέμπτη, η συμφωνία τελικά κατέρρευσε. Η Γουέστ Χαμ και η Λυών συμφώνησαν αρχικά για δανεισμό 5 εκατ. ευρώ με οψιόν αγοράς 12 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν. Η γαλλική ομάδα πάντως επισημαίνει την ευθύνη στον αγγλικό σύλλογο.

«Στις 2 Φεβρουαρίου, η Λυών λυπάται βαθύτατα για την αποτυχία της μεταγραφής του Σαΐντ Μπενραχμά,, για λόγους που δεν τον έλεγχό της, και αμφισβητεί τη συμπεριφορά της Γουέστ Χαμ που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διοικητικές διαδικασίες παρά όλες τις συμφωνίες που είχαν συναφθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Λυών.

Έχοντας περάσει από την Νις μεταξύ 2013 και 2018, με δανεισμούς σε Ανζέρ (2016) και Σατορού (2017-2018), ο Μπενραχμά επρόκειτο να επιστρέψει στη Γαλλία και να ενισχύσει μια ομάδα που είχε ήδη προχωρήσει σε ενισχύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Απίστευτο: Η μεταγραφή του Φορνάλς στην Μπέτις κατέρρευσε λόγω προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ
LA LIGA

09:52 - 02.02.2024

Απίστευτο: Η μεταγραφή του Φορνάλς στην Μπέτις κατέρρευσε λόγω προβλήματος στον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ

Η Μπέτις έκλεισε συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Πάμπλο Φορνάλς, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να επισημοποιηθεί λόγω ενός προβλήματος... στον υπολογιστή των «σφυριών».

Αλλά αφού ολοκλήρωσε τις αφίξεις των Μαλίκ Φοφανά, Γκιφτ Ορμπάν, Νεμάνιο Μάτις και Όρελ Μανγκαλά, η Λυών πρέπει επομένως να εγκαταλείψει τον τελευταίο της μεταγραφικό στόχο. Πάντως, εξακολουθεί να ελπίζει να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του Μπενραχμά μέσω προσφυγής στη FIFA.