Κύβος ερρίφθη: Αυτός είναι ο παίκτης που διώχνει η Αλ Νασρ για να χωρέσει τον Κριστιάνο
i

Βινσάν Αμπουμπακάρ/PrtScr

Κύβος ερρίφθη: Αυτός είναι ο παίκτης που διώχνει η Αλ Νασρ για να χωρέσει τον Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 11:21 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 06.01.2023

Σε μία δύσκολη απόφαση προχώρησε η Αλ Νασρ, προκειμένου να χωρέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της.

Από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφίχθη στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ, η νέα του ομάδα έπρεπε να κάνει χώρο στο ρόστερ για το μεγάλο της αστέρι.

Στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου είναι δηλωμένοι οκτώ ξένοι παίκτες κι έτσι έπρεπε κάποιος να αποχωρήσει, ώστε να μπορέσει ο CR7 να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. 

Οι ξένοι είναι οι εξής: Οσπίνα (Κολομβία), Γκονζάλες (Ισπανία), Κονάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Λουίς Γκουστάβο (Βραζιλία), Ταλίσκα (Βραζιλία), Πίτι Μαρτίνες (Αργεντινή), Μασαρίποβ (Ουζμπεκιστάν), Αμπουμπακάρ (Καμερούν).

Τελικά ο... κλήρος έπεσε στον 30χρονο στράικερ, Βινσάν Αμπουμπακάρ, ο οποίος φέτος μετράει τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ σε 14 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον δεύτερο φετινό σκόρερ της Αλ Νασρ στην οποία ο Αμπουμπακάρ μετακόμισε το 2021 από την Μπεσίκτας, ως ελεύθερος.

Από την πλευρά του όμως το «βαρύ» πυροβολικό δεν πρόκειται να μείνει για αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα, καθώς ήδη έχει ελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Οπως αυτό της Φενερμπαχτσέ, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει τρία εκατομμύρια ευρώ στην Αλ Νασρ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.