Η εντυπωσιακή ξανθιά που έκανε τη Λεωφόρο να… παραμιλάει στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (pics)
i

©printscreen

Η εντυπωσιακή ξανθιά που έκανε τη Λεωφόρο να… παραμιλάει στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (pics)

Κώστας Τσιακλής • 09:14 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Η Αντριάνα τρέλανε τον κόσμο της Λεωφόρου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή (03/12).

Την Κυριακή (03/12) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη δράση της Stoiximan Super League φιλοξενώντας στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ.  

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδισε άνετα τελικά με 4-0, χάρη σε τέρματα των Ιωαννίδη (2), Αϊτόρ και Παλάσιος. Κάπως έτσι οι «πράσινοι» διατηρούν την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα έχοντας 31 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ, στο +2 από τον ΠΑΟΚ και στο +3 από τον Ολυμπιακό, που οπισθοχώρησε στην 4η θέση μετά την επεισοδιακή ισοπαλία στον Βόλο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στο γήπεδο αλλά και αυτοί που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το σπίτι είχαν την ευκαιρία όμως να παρακολουθήσουν ακόμα ένα μοναδικό θέαμα. Συγκεκριμένα κάποια στιγμή η COSMOTE TV έδειξε ένα πλάνο με μια ξανθιά καλλονή, η οποία πραγματικά τρέλανε τη Λεωφόρο και όλους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Η Αντριάνα αποθεώθηκε στα social media από τους οπαδούς των «πρασίνων» και αυτή σχολίασε σε μια ανάρτηση λέγοντας: «Το αφήνω ασχολίαστο».

Δείτε μερικές φωτογραφίες της: 

Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!