Η ηγετική ομιλία του Βαλμπουενά, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και ο χαμός στο Ρέντη: Η παρακάμερα από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (vid)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού

i

©intime

Η ηγετική ομιλία του Βαλμπουενά, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια και ο χαμός στο Ρέντη: Η παρακάμερα από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (vid)

Sportal newsroom 13:27 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.03.2023

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» 3-1 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζοντας την ΑΕΚ 3-1 και έβαλε φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκα μπροστά στο σκορ στο 50' μετά από αυτογκόλ του Μουκουντί, στο σώμα του οποίου χτύπησε η μπάλα μετά από σουτ του Μπιελ.

Τρία λεπτά μετά ο Σεντρίκ Μπακαμπού διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Μίτσελ και στο 67' ο Σέρχι Κανός έκανε το 0-3. Ο Στέφαν Τσούμπερ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Έτσι ο Ολυμπιακός πλησίασε στην κορυφή σε απόσταση αναπνοής, καθώς είναι στο μείον τρία από την Ένωση και στο μείον πέντε από τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα στα play-offs θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν έβγαλε την παρακάμερα και έδειξε τις σκηνές κατά την αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού από το Ρέντη, τους πανηγυρισμούς στα γκολ, αλλά και την υποδοχή των θριαμβευτών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Στο βίντεο ξεχώρισε η ηγετική ομιλία του Ματιέ Βαλμπουενά στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα περίπου 2.500 φίλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν μαζευτεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ζήτησαν «διπλό» το οποίο και ήρθε, ενώ και μετά από τη νίκη, εκστασιασμένοι  βρέθηκαν ξανά στο Ρέντη για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες.