Η Μπράγκα έρχεται Αθήνα με σημαντική απουσία

Παλάσιος, Μουσράτι

i

Intime

Η Μπράγκα έρχεται Αθήνα με σημαντική απουσία

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:21 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 27.08.2023

O Μοχάμεντ Αλ Μουσράτι έμεινε στην Πορτογαλία και δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού. Με 25 παίκτες η αποστολή της Μπράγκα.

Μία σημαντική απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, την Τρίτη 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζόρζε δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μοχάμεντ Αλ Μουσράτι, ο οποίος δεν θα έρθει στην Αθήνα με την αποστολή της Μπράγκα. Ο Λίβυος μέσος θα μείνει στην Πορτογαλία και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Αλ Μουσράτι είχε τραυματιστεί στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης, μετά από σύγκρουση με τον Σπόραρ και είχε αντικατασταθεί από τον Αντρέ Όρτα.

Την αποστολή της αντιπάλου του Παναθηναϊκού επανδρώνουν 25 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Ματέους, Τιάγκο Σα, Χόρνιτσεκ, Γκόμεζ, Νιακατέ, Σερντάρ, Φόντε, Ολιβέιρα, Μέντες, Μάριν, Μπόρχα, Αντρέ Όρτα, Ροζιέ, Σαλαζάρ, Πίζι, Κάστρο, Καρβάλιο, Μουτίνιο, Σουμαρέ, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίζ, Ντζαλό, Ρόνι Λόπες, Ρικάρντο Όρτα, Μπανζά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζοάο Μουτίνιο είναι η τελευταία χρονικά μεταγραφή της Μπράγκα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Play Off του Champions League. Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος ακολούθησε την ομάδα στην Αθήνα για λόγους προσαρμογής.

Η Μπράγκα δεν είχε υποχρεώσεις για το πορτογαλικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, αφού η αναμέτρηση με τη Μορεϊρένσε έχει μεταφερθεί για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.