Η ουραγός της Premier League Γουλβς κλείνει με 50 εκατ. ευρώ αναπληρωματικό επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης!
i

Ο Ματέους Κούνια/©twitter printscreen

Η ουραγός της Premier League Γουλβς κλείνει με 50 εκατ. ευρώ αναπληρωματικό επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Sportal newsroom 18:17 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 20.12.2022

Μεγάλο οικονομικό άνοιγμα ετοιμάζει η Γουλβς προκειμένου να προλάβει να σώσει τη σεζόν, παραμένοντας στην Premier League.

Μετά την πρόσληψη του Ζουλιέν Λοπετέγι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η Γουλβς ετοιμάζεται να ανοίξει το ταμείο της για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής, που για τα δικά της δεδομένα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Ματίας Κούνια.

O μόλις 23 ετών ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2021 καταβάλλοντας στη Χέρτα Βερολίνου ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού, αφού είχε κυρίως εκλάμψεις στην παρουσία του.

Παρ’ όλα αυτά, η Γουλβς ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της και η απόκτησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ και αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή ως εκκρεμότητα είναι να διευκρινιστεί ο τρόπος της μεταγραφής, αφού συζητιέται ή ο δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ή η άμεση καταβολή του ποσού.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει στην καριέρα του με την Ατλέτικο Μαδρίτης 54 εμφανίσεις, επτά γκολ και οκτώ ασίστ.