Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να «δέσει» πέντε ποδοσφαιριστές
i

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / via Twitter

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να «δέσει» πέντε ποδοσφαιριστές

Sportal newsroom 17:47 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 20.12.2022

Σε σκέψεις να ανανεώσουν τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών είναι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Να ανταμείψουν τους κόπους πέντε ποδοσφαιριστών θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν μπει σε σκέψεις να ανανεώσουν δύο παίχτες μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ενώ άλλους τρείς για περισσότερα χρόνια. Ο Λουκ Σο και ο Φρεντ είναι οι δύο παίχτες που ενδέχεται να παραμείνουν στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το 2024, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ, ο Ντιόγκο Νταλότ και ο Νταβίντ Ντε Χέα πρόκειται να μείνουν για πολύ παραπάνω. 

«Κεραυνούς» από Τεν Χαχ για Κριστιάνο: «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήξερε ότι θα υποστεί συνέπειες»
PREMIER LEAGUE

15:39 - 10.12.2022

«Κεραυνούς» από Τεν Χαχ για Κριστιάνο: «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήξερε ότι θα υποστεί συνέπειες»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, την φυγή του Πορτογάλου αστέρα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πρόβλημα που δημιούργησε.

Παράλληλα στις τάξεις της Γιουνάιτεντ προσπαθούν να βρουν και μία λύση με τον Γουάν-Μπισάκα. Στο Ολντ Τράφορντ δε θέλουν να τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερος, ενώ η Γούλβς, η Γουέστ Χαμ και η Κρίσταλ Πάλας έχουν μπει στη λίστα των υποψηφίων για να τον αποκτήσουν. Στόχος τους είναι να πάρουν ακόμη έναν δεξιό μπακ πλην του Ντιόγκο Νταλότ.