Η πρώην του Βινίσιους τον ξεπέρασε και έχει σχέση με τον τραγουδιστή των 5 εκατ. followers

Η πρώην του Βινίσιους τον ξεπέρασε και έχει σχέση με τον τραγουδιστή των 5 εκατ. followers

Sportal newsroom 19:54 - 19.09.2023

Η πρώην του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, φαίνεται ότι έχει... ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με έναν τραγουδιστή , τον Ράσερ Κινγκ.

Μπορεί εντός αγωνιστικού χώρου ο Βινίσιους να... βγάζει μάτια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο στα προσωπικά του δεν τα πάει και πολύ καλά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρισκόταν σε σχέση με μία influencer, τη Μαρ Λούκας Βιλάρ. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε, με την τραγουδίστρια να ξεπερνάει τον χωρισμό της αρκετά... γρήγορα. 

Η Μαρ Λούκας είναι 21χρονη influencer από την Ισπανία και από νωρίς είχε στο μυαλό της, ότι μπορεί να κάνει καριέρα στη show-biz. Κάτι που το κατάφερε, αφού στο TikTok έχει πάνω από 12 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ στο instagram έχει 2,5 εκατομμύρια

Όπως φαίνεται λοιπόν η Ισπανίδα έχει βρει νέο... αμόρε, τον τραγουδιστή Rusher King. Ο Τόμας Νικολάς Τομπάρ όπως είναι το πραγματικό του όνομα είναι Αργεντινός ράπερ, έχοντας μεγάλη επιτυχία στη χώρα του. Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στα 18 του, ενώ τραγουδάει εκτός από ραπ και ρεγκετόν. 

Το 2021 το τραγούδι του «I arrived late»  είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που έγινε ένα από τα κορυφαία τραγούδια στην Αργεντινή εκείνη την περίοδο. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην 20η θέση των κορυφαίων εκατό τραγουδιών. Στο instagram μετράει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ακόλουθους.