«Η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παυλίδη»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

«Η Ρόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παυλίδη»

Η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς οι υποθέσεις των Αλβάρο Μοράτα και Τζιανλούκα Σκαμάκα δεν έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Αλκμάαρ και οι επιδόσεις του δεν αφήνουν ασυγκίνητες ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Μια από αυτές που φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι η Ρόμα

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός ήταν εκπληκτικός τη φετινή σεζόν αφού είχε 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Αλκμάαρ. Τα στατιστικά αυτά δεν περνούν απαρατήρητα από διάφορες ομάδες του εξωτερικού και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, μια από αυτές που θέλουν να αποκτήσουν τον Παυλίδη είναι η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. 

Επίσης τα ιταλικά μέσα αναφέρουν πως η Ρόμα θα ήθελε να τον αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή με το μορφή του δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ η ολλανδική ομάδα που ανήκει συζητάει μόνο την πώλησή του. 

Στην «αιώνια πόλη» θέλουν άμεσα θέλουν να βρουν άμεσα επιθετικό, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι περιπτώσεις των Αλβάρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Τζιανλούκα Σκαμάκα (Γουέστ Χαμ) και για αυτό το λόγο τέθηκε το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη. 

Ο Παυλίδης βρίσκεται στην Αλκμάαρ από τον Ιούλιο του 2021 και δεσμεύεται με συμβόλαιο με το σύλλογο μέχρι το 2025. Ο 24χρονος άσος πάντως αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη Γερμανία αφού είχε παίξει στη Μπόχουμ και στη Β’ ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε επίπεδο Α’ ομάδας κατάφερε να πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη Μπόχουμ στη δεύτερη κατηγορία τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.