Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Ντάντας η Άλκμααρ
i

© SS Twitter

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Ντάντας η Άλκμααρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:12 - 22.07.2023

Με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ είναι ο Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Ολλανδούς με μορφή δανεισμού.

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ είναι ο Τιάγκο Ντάντας, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να ανακοινώνεται από τους Ολλανδούς το βράδυ του Σαββάτου (22/7). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα, στην οποία και ανήκει, που περιλαμβάνει οψιόν αγοράς. Νωρίτερα ο ίδιος ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις με επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άλκμααρ:

«Ο Τιάγκο Ντάντας είναι η νεότερη προσθήκη στην ΑΖ. Ο 22χρονος μέσος προέρχεται από τη Μπενφίκα, η οποία τον παραχώρησε με μορφή δανεισμού. Η Άλκμααρ επίσης συμφώνησε με τη Μπενφίκα την οψιόν αγοράς του», ανέφερε σε πρώτο χρόνο η ανακοίνωση του κλαμπ της Eredivsie, ενώ εν συνεχεία υπήρξε και αναφορά στον ΠΑΟΚ

«...Ακολούθησε μια σεζόν στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια: ΑΖ και ΠΑΟΚ συναντήθηκαν στην προετοιμασία της περσινής σεζόν. Με τον Ντάντα εντός των γραμμών, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2

Ο Ντάντας μίλησε για την άφιξη του λέγοντας: "Αισθάνομαι το προνόμιο του να βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω. Η ΑΖ είναι ένας πολύ καλός σύλλογος για την ανάπτυξη νεαρών παικτών». 

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον με τον ΠΑΟΚ ο ίδιος τόνισε: "Θυμάμαι ακόμα εκείνο το ματς. Η AZ ήταν δυνατή. Αυτό με βοήθησε στην επιλογή μου να έρθω εδώ. 

Τέλος, ο μέσος μίλησε και για την καλή του σεζόν στην Ελλάδα: "Ήταν η καλύτερη μου σεζόν μέχρι στιγμής. Κέρδισα μεγάλη αυτοπεποίθηση από τον προπονητή, έπαιξα πολλά παιχνίδια και έβαλα τα γκολ μου. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή την ανοδική πορεία την επόμενη σεζόν"».