Η συγκινητική εξομολόγηση της Χεορχίνα για τις τρεις αποβολές και το αγοράκι που έχασε με τον Κριστιάνο
i

/printscreen

Η συγκινητική εξομολόγηση της Χεορχίνα για τις τρεις αποβολές και το αγοράκι που έχασε με τον Κριστιάνο

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:36 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 21.03.2023

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες μίλησε για τις τρεις αποβολές που είχε στο παρελθόν και για τα δίδυμα που περίμενε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έξι χρόνια. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η Αλάνα Μαρτίνα μπήκε στη ζωή τους το 2017 και η Μπέλα Εσμεράλντα τον περασμένο Απρίλιο.

Η Ισπανίδα influencer και μοντέλο αναμενόταν να έχει δίδυμα, αλλά μόνο η Μπέλα επέζησε από τον τοκετό, ενώ ο δίδυμος αδερφός Έιντζελ πέθανε τραγικά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει δύο γιους, τους Κριστιάνο Τζούνιορ και Ματέο και την κόρη Εύα Μαρία πριν από τη σχέση του με τον Ροντρίγκες, αποκάλυψε ότι φύλαγε τις στάχτες του γιου του σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες μιλώντας για τις προηγούμενες αποβολές της είπε: «Κάθε φορά που πήγαινα στους γυναικολόγους το βράδυ, έβλεπα εφιάλτες γιατί ανησυχούσα για το ποια θέση θα ήταν, πώς θα ήταν ο τοκετός, αν θα ήταν καισαρική τομή.

Φοβόμουν πολύ σε κάθε υπέρηχο. Ένιωθα μεγάλη ένταση γιατί είχα τρεις προηγούμενες αποβολές και γύρισα σπίτι κομμάτια». 

Η ζωή της Χεορχίνα είναι το θέμα της δεύτερης σεζόν του ντοκιμαντέρ του Netflix «I Am Georgina», το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στην πλατφόρμα. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι: «ένα κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε μετά τον θάνατο του Έιντζελ και αρχικά δυσκολεύτηκα να πω στα παιδιά τι συνέβη». 

«Η Μπέλα γεννήθηκε δυνατή και υγιής, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε. Αναρωτιέσαι πώς θα συνεχίσεις. Δεν ήμουν έτοιμη να δεχτώ ή να αναγνωρίσω αυτό που μου είχε συμβεί και δεν ήμουν έτοιμη να το πω στα παιδιά μου. Καθώς είχα ακόμα κοιλιά, τους είπα ότι ο Έιντζελ θα περίμενε ακόμα λίγο για να γεννηθεί, μέχρι που ο Κριστιάνο τους είπε ότι ήταν στον Παράδεισο. Αυτή ήταν μια δόση πραγματικότητας», συμπλήρωσε.