Η συμβουλή του Μπερμπάτοφ στον Άντονι: «Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι είσαι ο Ροναλντίνιο ή ο Ζιντάν και κάνε τα απλά πράγματα»

Μπερμπάτοφ - Άντονι

Η συμβουλή του Μπερμπάτοφ στον Άντονι: «Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι είσαι ο Ροναλντίνιο ή ο Ζιντάν και κάνε τα απλά πράγματα»

Κώστας Τσιακλής 19:25 - 08.11.2023

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδωσε τη συμβουλή του στον Άντονι για να ανεβάσει την απόδοση του και να γίνει πιο αποτελεσματικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έδωσε τη συμβουλή του στον Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Αύγουστο του 2022, όταν και αποκτήθηκε με 95 εκατομμύρια ευρώ από τον Άγιαξ. Ο Άντονι δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του αφού σε 55 συμμετοχές έχει καταγράψει μόλις οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. 

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θέλησε να δώσει τη συμβουλή του στον Άντονι ώστε να ανεβάσει την απόδοση του και να γίνει πιο αποτελεσματικός. Ο Βούλγαρος είπε στον Βραζιλιάνο να κάνει τα απλά πράγματα και να μην περιπλέκει τα περιπλέκει με κόλπα που δεν είναι ωφέλιμα για την ομάδα. Συγκεκριμένα ο Μπερμπάτοφ ανέφερε τα εξής: 

«Ο Άντονι αρέσει στον Έρικ Τεν Χαχ. Όλοι το ξέρουν γιατί δούλεψαν μαζί στον Άγιαξ. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει μια μαλακή θέση για αυτόν, γιατί κάθε προπονητής είναι έτσι με συγκεκριμένους παίκτες. Ο Τεν Χαχ δίνει στον Άντονι την εμπιστοσύνη του. Ο Άντονι πρέπει να ξέρει ότι κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να δικαιολογεί την εμπιστοσύνη του Τεν Χαχ και να δείξει: "Ναι, κόουτς, με εμπιστεύεσαι, δεν θέλω να απογοητεύσω εσένα ή την ομάδα".

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, δεν λειτουργεί καλά για τον Άντονι, οπότε η συμβουλή μου θα ήταν να κάνει τα απλά και να μην περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα. Τη στιγμή που θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι είσαι ο Ροναλντίνιο ή ο Ζιντάν ενώ δυσκολεύεσαι στα παιχνίδια, θα υποφέρεις ακόμα περισσότερο. Μην προσπαθείς να κάνεις ανόητα πράγματα όπως κόλπα που δεν είναι ωφέλιμα για την ομάδα.

Είσαι τόσο γρήγορος, χρησιμοποίησε τον ρυθμό σου για να βγεις στην πλάτης της άμυνας, να πάρεις την μπάλα και να αρχίσεις να καταγράφεις ασίστ ή να σουτάρεις για να σκοράρεις. Τόσο απλό είναι. Μείνε πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος, δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν θα εκπλαγώ αν ο Άντονι δεν παίξει στο επόμενο παιχνίδι γιατί όλοι είδαν ότι δεν ήταν στα καλύτερά του κόντρα στη Φούλαμ. Λοιπόν, ας δούμε τι θα αποφασίσει ο Τεν Χαχ.

Υπάρχει ταλέντο στον Άντονι, αλλά μην τα περιπλέκεις υπερβολικά τα πράγματα. Όταν ξαναχτίσεις την αυτοπεποίθησή σου, τότε μπορείς να αρχίσεις να κάνεις την περίπλοκη πλευρά του παιχνιδιού και να δείχνεις τα κόλπα σου».