Επιβλητική «τεσσάρα» για την ΑΕΚ Β' στην Κρήτη

Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β'

i

©intime

Επιβλητική «τεσσάρα» για την ΑΕΚ Β' στην Κρήτη

Sportal newsroom 15:52 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 29.03.2023

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε εύκολα του Ηροδότου στην Κρήτη με 4-0 για την δέκατη εξ αναβολής αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β' πέρασε «αέρας» από την Κρήτη, κερδίζοντας τον Ηρόδοτο 4-0 για την δέκατη εξ αναβολής αγωνιστική της Super League 2. Με αυτή τη νίκη η Ένωση έριξε ακόμα πιο κάτω στη Βαθμολογία τον Ηρόδοτο, που δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό.

Το σκορ για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου το άνοιξε ο Μπότος στο 16' και τέσσερα λεπτά μετά ο Χρηστόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για την Ένωση. Ο Πάρρας στο 59' έκανε το 3-0 και ο Χρηστόπουλος με ο δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:33 - 27.03.2023

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου

Με αναφορά στη συνάντηση των παραγόντων, στους ξένους διαιτητές και στην κούρσα της κορυφής, η κροατική ιστοσελίδα «Index» έκανε εκτενές αφιέρωμα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΚ Β' μετά από οχτώ αγωνιστικές. Η τελευταία της επικράτηση ήταν επί της Προοδευτικής με 3-0 στις 12 Δεκεμβρίου. Έτσι με αυτή τους τρεις βαθμούς βρίσκεται στην εντέκατη θέση με δώδεκα βαθμούς.

Η ομάδα της Κρήτης για όγδοη συνεχόμενη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 2 Δεκεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει του ΠΑΟ Ρουφ 2-1 εκτός έδρας. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Ηρόδοτος βρίσκεται στη 14η θέση με τέσσερις βαθμούς και φαίνεται ότι δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμού.