«Η Γουέστ Χαμ θέλει Ιωαννίδη και Παυλίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Η Γουέστ Χαμ θέλει Ιωαννίδη και Παυλίδη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:37 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 12.01.2024

Η Γουέστ Χαφ σκέφτεται να ψωνίσει ελληνικά για την επίθεση της τον Ιανουάριο και έχει στη λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Βαγγέλη Παυλίδη.

O Φώτης Ιωαννίδης σκοράρει ακατάπαυστα. Εντυπωσιάζει και ανεβάζει διαρκώς την αξία του στην ποδοσφαιρική αγορά. Με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να αυξάνονται και να πληθύνονται. Με την απάντηση του Παναθηναϊκού, να μην μεταβάλλεται: ο Φώτης δεν πωλείται.

Μετά τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, προστέθηκε και το αγγλικό σενάριο για τον Ιωαννίδη. Η Γουέστ Χαμ σκέφτεται να ψωνίσει ελληνικά και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο ένας ο οποίος αρέσει στα «σφυριά».

Ο δεύτερος είναι ο στράικερ της Εθνικής Ελλάδας και της Άαλκμαρ, Βαγγέλης Παυλίδης. Βέβαια, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρώτος στόχος της Γουέστ Χαμ είναι ο Παυλίδης, που κοστίζει πιο ακριβά και ο Ιωαννίδης θεωρείται η προσιτή εναλλακτική. 

Προφανώς, το αγλλικό ρεπορτάζ είναι… μισό, αφού δεν έχει ενημέρωση για την στάση των «πράσινων». Η οποία αναφέρει ρητώς το «non for sale», στη γλώσσα των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «thewesthamway.com» αναφέρει:

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65’. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».