Η Ναντ απέκλεισε την Κοπεγχάγη στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του UEFA Youth League

Η Ναντ απέκλεισε την Κοπεγχάγη στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του UEFA Youth League

Η Ναντ απέκλεισε την Κοπεγχάγη στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την Κ19 του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση του UEFA Youth League.

Η Κ19 της Ναντ υποδέχθηκε αυτή της Κοπεγχάγης για τα προημιτελικά του UEFA Youth League, στον αγώνα που έκρινε τον αντίπαλο της Κ19 του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν νωρίτερα σήμερα την Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και πήραν το «χρυσό» εισιτήριο με το επιβλητικό 1-3.

Οι μικροί της Ναντ μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με γκολ του Ασουμανί. Η Κοπεγχάγη ωστόσο αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Εμίλ Χόϊλουντ, τον αδερφό του Ράσμους Χόϊλουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο 18ο λεπτό. Στο 31΄, οι Δανοί πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Χόϊλουντ βρήκε τον Νέμεθ και εκείνος έκανε το 2-1 για την Κοπεγχάγη. Ο Χόϊλουντ δεν σταμάτησε εκεί, δίνοντας άλλη μία ασίστ στο 33ο λεπτό στο Τσιάκα.

Όλα όμως πήγαν στραβά στη συνέχεια για τους Δανούς καθώς ο Όλσον δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 35΄ και κάπου εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Ναντ. Οι Γάλλοι μείωσαν αρχικά σε 2-3 με τον Μπαντιγκά στο 54ο λεπτό πριν ισοφαρίσει σε 3-3 στο 64΄ ο Λερού. Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, με 6 γκολ και δύο ανατροπές και εν τέλει οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στο UEFA Youth League).

Στα πέναλτι, η Ναντ πήρε την πρόκριση με 5-4. Μοιραίος για τους Δανούς ήταν ο Χάλσγκαρντ, ο οποίος αστόχησε και οι Γάλλοι προκρίθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση του Γκόμες.

Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσει τους πιτσιρικάδες της Ναντ στα ημιτελικά του UEFA Youth League, με το ματς να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19 Απριλίου (19:00).