Η Τσέλσι ζορίστηκε στο τέλος αλλά έκλεισε το 2023 με νίκη
i

©Photo by Chris Lee - Chelsea FC/Chelsea FC via Getty Images

Η Τσέλσι ζορίστηκε στο τέλος αλλά έκλεισε το 2023 με νίκη

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:30 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 30.12.2023

Η Τσέλσι απέδρασε από την έδρα της Λούτον (2-3) και επέστρεψε στις νίκες, για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Τσέλσι, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Λούτον με 3-2, για την 20η αγωνιστική της Premier League

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, ενώ η Λούτον είναι στη 18η θέση με 15 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό με τον Κόνορ Κάλαχερ όμως ο Τόμας Καμίσκι με ωραία επέμβαση κράτησε το 0-0 στο ματς. 

Ωστόσο στο έξι λεπτά μετά οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Κόουλ Πάλμερ. Ο Άγγλος διεθνής εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Στο 37ο λεπτό η Τσέλσι διπλασίασε τα τέρματά της με τον Νόνι Μαντουέκε. Ο Πάλμερ έδωσε στον Άγγλο ποδοσφαιριστή και εκείνος με εκπληκτικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καμίνσκι

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 70ο λεπτό ο Πάλμερ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Ποτσετίνο. Οι γηπεδούχοι στο 80ο λεπτό μείωσαν με τον Ρος Μπάρκλεϊ, ενώ νωρίτερα (76') το γκολ του Αντεμπάγιο είχε ακυρωθεί για οφσάιντ.  Το τελικό 2-3 για τη Λούτον διαμόρφωσε ο Αντεμπάγιο με κοντινή προβολή. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (21ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ