Ίλιτς: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι» - Ποιος ήταν ο λόγος που ξέσπασε ο προπονητής του Ατρόμητου μετά την ήττα από την Κηφισιά

Ίλιτς: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι» - Ποιος ήταν ο λόγος που ξέσπασε ο προπονητής του Ατρόμητου μετά την ήττα από την Κηφισιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:07 - 21.04.2024

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στο κοινό η αντίδραση του Σάσα Ίλιτς μετά την ήττα του Ατρόμητου κόντρα στην Κηφισιά, καθώς ήταν έντονα εκνευρισμένος και ουσιαστικά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, καθώς αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ και να τελειώσει το ματς, τελικά ένα μπλακ – άουτ στο δεύτερο ημίχρονο τον οδήγησε στην πρώτη του ήττα στη διαδικασία των playouts.

Με αυτή την ήττα, ο Ατρόμητος, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ως σενάριο, έχει… μπλέξει σε ό,τι αφορά στην οριστική του παραμονή στην κατηγορία, διότι έχει 34 βαθμούς, η Κηφισιά έχει 28 και από τη στιγμή που απομένουν δύο αγωνιστικές, όλα είναι πιθανά, ειδικότερα από τη στιγμή που η ομάδα του Κώστα Μπράτσο φαντάζει να έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της ισοβαθμίας, η Κηφισιά υπερτερεί του Ατρόμητου, έχοντας δύο νίκες έναντι μίας στις συνολικά τρεις φορές που έχουν αναμετρηθεί.

Αυτό το ξέρουν άριστα στο Περιστέρι και για αυτό όλη την εβδομάδα υπήρχαν… ιδιαίτερα προς όλους, πως η υπόθεση – παραμονή κάθε άλλο παρά τελειωμένη είναι. Τελικά, το φροντιστήριο δεν είχε αποτέλεσμα και τώρα ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να τρέξει.

Πέρα, όμως, από τα όσα συνέβησαν στα του πριν του ματς, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του Σάσα Ίλιτς με τη λήξη του αγώνα, καθώς αποχώρησε απ’ ευθείας για τα αποδυτήρια κι όταν επέστρεψε για τις δηλώσεις του στο flash interview, αρκέστηκε στο «Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, ήρθα μόνο από την υποχρέωση μου ως προπονητής».

Για ποιον λόγο είχε αυτή την αντίδραση

Εύλογες ήταν, λοιπόν, οι απορίες για τον λόγο για τον οποίο είχε αυτή την -για πολλούς- ακραία αντίδραση.

  • Πρώτο και κύριο, ο λόγος έγκειται στα όσα αναφέραμε στην αρχή του ρεπορτάζ. Ο Ατρόμητος είχε στα χέρια του ένα εντός έδρας ματς κόντρα στην Κηφισιά, στο οποίο του έκανε και το Χ, αλλά τελικά δεν πήρε ούτε αυτόν τον πολύτιμο βαθμό και τώρα υποχρεούται να δώσει ένα ακόμα πιο κρίσιμο ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

  • Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο ο Σάσα Ίλιτς ήταν έξαλλος, έχει να κάνει με τη διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου. Οι «κακές γλώσσες» είχαν κριτικάρει έντονα την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσουν τον εν λόγω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τελικά -σύμφωνα και με τα όσα λένε στο Περιστέρι- δικαίωσε τους επικριτές του, κυρίως για την εντελώς διαφορετική στάση που είχε στα δύο ημίχρονα, γνωρίζοντας ότι το ματς του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ήδη στο 0-1. Μάλιστα, αυτά τα παράπονα ο Σέρβος τεχνικός τα εξέφρασε πολύ έντονα και στον ίδιο τον Βάτσιο στη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια.