Γκουντογκάν σχετικά με τον μέλλον του: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα»

Ιλκάι Γκουντογκάν

Γκουντογκάν σχετικά με τον μέλλον του: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:13 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 19.04.2023

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν αναφέρεται στις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το πρόσωπό του τις τελευταίες ημέρες.

Καθώς οι φήμες για την αποχώρηση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι συνεχίζουν να αυξάνονται, ο Γερμανός μέσος βγήκε και έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του πέρα ​​από την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γκουντογκάν βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι σχεδόν επτά χρόνια τώρα, έχοντας φτάσει στον σύλλογο από την Ντόρτμουντ το 2016. Ωστόσο, το συμβόλαιο του 32χρονου αρχηγού της ομάδας λήγει στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικασίες για το μέλλον του.

Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, έχει κάνει αποστολή να υπογράψει τον Γκουντογκάν το καλοκαίρι, καθώς αναζητά ποιοτικές ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή. Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης, οι ελεύθερες μεταγραφές είναι το καλύτερο στοίχημά τους, καθιστώντας τον Γερμανό διεθνή βιώσιμο στόχο.

Το διετές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι προκειμένου να εκτοξευτούν τα έσοδά της
LA LIGA

10:32 - 19.04.2023

Το διετές σχέδιο της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι προκειμένου να εκτοξευτούν τα έσοδά της

Η Μπαρτσελόνα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς θεωρεί ότι η υπογραφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μεταξύ 25 και 30% των εσόδων της επόμενης σεζόν.

Οι πρόσφατες αναφορές έφτασαν στο σημείο να υποδηλώνουν ότι η Μπάρτσα θα προσφέρει διετές συμβόλαιο αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν (καθαρά) στον Γκουντογκάν, με τον μέσο φέρεται να είναι πρόθυμος να μειώσει τον μισθό του για να βοηθήσει τους Καταλανούς.

Ωστόσο, ο 32χρονος βγήκε και δήλωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις στο παρασκήνιο σε εξέλιξη, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα για το μέλλον του. Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου ο Γκουντογκάν είπε: «Υπάρχουν συνομιλίες στο παρασκήνιο. Αυτό είναι φυσιολογικό με μόλις μερικούς μήνες απομένουν, αλλά χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα από την πλευρά μου ή από την πλευρά του συλλόγου, οπότε οι συζητήσεις συνεχίζονται. Αν υπάρξει απόφαση, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε». 

Η ομάδα του Τσάβι έχει υποφέρει από έλλειψη ποιότητας και δημιουργικής απόδοσης από τη μεσαία γραμμή, απουσία των Πέδρι και Φρένκι ντε Γιονγκ

Παρά το γεγονός ότι ο μέσος δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι είναι όλο και πιο σίγουρη για την απόκτηση του βετεράνου σταρ το καλοκαίρι.