Ποδοσφαιριστής της Ρόμα για τον Μουρίνιο: «Είναι γεννημένος διπολικός»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα για τον Μουρίνιο: «Είναι γεννημένος διπολικός»

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Ρόμα, Ρότζερ Ιμπάνιεζ έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προπονητή της ομάδας του, Ζοσέ Μουρίνιο.

Την περασμένη Παρασκευή 930/6) ο Ρότζερ Ιμπάνιεζ παραχώρησε συνέντευξη στο βραζιλιάνικο podcast «Bola Nas Costas». Ο 24χρονος αμυντικός της Ρόμα συζήτησε διάφορα θέματα, όπως τη μέχρι τώρα παρουσία του στους «τζαλορόσι» και τη συνεργασία με τον Ζοσέ Μουρίνιο. 

«Φέτος θέλαμε να κερδίσουμε το Γιουρόπα Λιγκ πάση θυσία και ξεκινήσαμε με αυτόν τον στόχο. Η κατάκτηση του Conference League ήταν εξαιρετική γιατί ήταν η πρώτη χρονιά της διοργάνωσης. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση», είπε ο Ιμπάνιεζ.

«Το σκουντέτο είναι το όνειρο όλων. Η Ρόμα είναι ένας γιγαντιαίος σύλλογος, επομένως γνωρίζετε ήδη την πίεση που ασκούν οι οπαδοί πάνω μας. Είναι πολύ παθιασμένοι, οπότε είναι φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να προσπαθήσεις να κερδίσεις», ανέφερε στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος αμυντικός. 

Όσο για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη συνεργασία μαζί του δήλωσε: «Είναι υπέροχο να είσαι μαζί του σε καθημερινή βάση. Είναι αστείο, γιατί είναι γεννημένος διπολικός. Με την έννοια ότι τη μια μέρα γελάει μαζί σου και την επόμενη δεν μπορείς να του πεις ούτε καλημέρα. Αν νικήσουμε δύο αγώνες στη σειρά, δίνει αγκαλιές όλη την ώρα». 

Ενώ για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και την Εθνική Βραζιλίας, όπου το όνομα του Special One είναι ανάμεσα σε αυτά που ακούγονται για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «σελεσάο» ο Ιμπάνιεζ ανέφερε ότι «ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ενσωματωνόταν εύκολα στην Βραζιλία, αλλά μόνο αυτός ξέρει το μέλλον του».