Ο Ινιέστα «υποκλίθηκε» στην Αϊτάνα Μπονμάτι μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας

Ο Ινιέστα «υποκλίθηκε» στην Αϊτάνα Μπονμάτι μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:17 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 31.10.2023

O Αντρές Ινιέστα μέσω του προσωπικό του λογαριασμού στο instagram συνεχάρη την Αϊτάνα Μπονμάτι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας στις γυναίκες.

Η Χρυσή Μπάλα στις γυναίκες άλλαξε χέρια, όχι όμως χώρα και ομάδα. Μετά το back-to-back της Αλεξία Πουτέγιας (2022, 2023), το βραβείο κατέληξε στα χέρια της συμπαίκτριά της στην Μπαρτσελόνα και στην Εθνική Ισπανίας, Αϊτάνα Μπονμάτι, η οποία αναδείχθηκε στο «Théâtre du Châtelet» του Παρισιού κορυφαία ποδοσφαιρίστρια της χρονιάς.

Με 19 γκολ, η 25χρονη μέσος οδήγησε τις Καταλανές στην κατάκτηση του νταμπλ και στο Champions League, ενώ σε εθνικό επίπεδο, αναδείχθηκε κορυφαία ποδοσφαιρίστρια στο Μουντιάλ Γυναικών του 2023, σηκώνοντας με την Ισπανία το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό με την Αγγλία.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της νικήτριας του φημισμένου βραβείου ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές η Μπονμάτι είναι το είδωλό της, την συνεχάρη για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. «Συγχαρητήρια!!! Άξιζες το βραβείο μετά από μια φαντασμαγορική χρονιά. Ας το απολαύσουμε! ❤️», έγραψε ο Ισπανός θρύλος της Μπαρτσελόνα κι η 25χρονη μέσος του απάντησε: «Σ΄ ευχαριστώ πολύ Αντρές». 

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!