Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουαδράδο

Χουάν Κουαδράδο

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουαδράδο

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:25 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 20.07.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

Ο Χουάν Κουαδράδο έχει ήδη νέα ομάδα. Ο Κολομβιανός διεθνής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ίντερ

Μετά από οκτώ σεζόν στη Γιουβέντους, 314 αγώνες, 26 γκολ, 65 ασίστ και έντεκα τίτλους, ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. 

Ο Κουαδράδο ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Τορίνο. Με τους «μπιανκονέρι» κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ. 

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει περισσότερα από 40 παιχνίδια ανά σεζόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με 47 παιχνίδια την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ως εκ τούτου, ο Κουαδράδο παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να μπορεί να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμα. 

Η Ίντερ υπέγραψε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στη δεξιά πλευρά, είτε ως εξτρέμ, είτε ως ακραίος. Αυτή η ευελιξία θα είναι χρήσιμη για τον προπονητή των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι στο σχήμα του με τρία κεντρικούς και δύο εξτρέμ. Ο Κολομβιανός σταρ έχει συνηθίσει να παίζει εκεί και, μετά τα 362 παιχνίδια στη Serie A, η προσαρμογή δεν θα είναι ένα από τα βασικά του προβλήματα.