Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Ίντερ και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους
i

©Photo by Chris Ricco/Getty Images

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Ίντερ και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Γιουβέντους

Δημήτρης Χούπης 23:41 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 04.02.2024

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους, της οποίας επικράτησε με 1-0 και αύξησε τη διαφορά από τη «γηραιά κυρία» στους τέσσερις βαθμούς.

Η Ίντερ πήρε το ντέρμπι κορυφής επικρατώντας της Γιουβέντους με 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Με αυτή τη νίκη οι «νερατζούρι» παραμένουν στην κορυφή και αύξησαν τη διαφορά από την ομάδα του Τορίνο στους τέσσερις βαθμούς. 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μιλάνου ήταν εκείνη που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ντιμάρκο και τον Τουράμ και την τρίτη φάση την έκανε γκολ. Ο Γκάτι μετά από σέντρα, βρήκε καταλάθος την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Ίντερ είχε τις στιγμές της με τον Τσαλχάνογλου να χάνει δοκάρι, ενώ ακόμα μία καλή στιγμή είχε και ο Μπαρέλα. Η Γιουβέντους από την άλλη έχασε την πρώτη της σημαντική φάση στο 67ο λεπτό με τον Γκάτι. 

Στη συνέχεια η «γηραιά κυρία» προσπαθούσε να πιέσει, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία και κράτησαν το προβάδισμα με σχετική ευκολία. Μάλιστα έχασε και σημαντική ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της με τον Αρναούτοβιτς, ο οποίος σούταρε αλλά ο Σέζνι μπλόκαρε. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ