Ο Μπονούτσι απέσυρε την μήνυση κατά της Γιουβέντους για επαγγελματική βλάβη και ζημιά στην εικόνα του

Λεονάρντο Μπονούτσι

i

PrtScr

Ο Μπονούτσι απέσυρε την μήνυση κατά της Γιουβέντους για επαγγελματική βλάβη και ζημιά στην εικόνα του

Κώστας Τόπας 14:10 - 01.02.2024

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι απέσυρε τη νομική του διαμάχη εναντίον του συλλόγου, που ξεκίνησε σε σχέση με τη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι.

Η ιστορία μεταξύ Λεονάρντο Μπονούτσι και Γιουβέντους τελείωσε. Ο Ιταλός αμυντικός, που τέθηκε στο περιθώριο της ομάδας στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, οδηγώντας στη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου, είχε κινηθεί νομικά εναντίον του ιταλικού συλλόγου.

Ωστόσο, σήμερα (01/02) η Γιουβέντους ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι απέσυρε τη νομική του διαμάχη εναντίον του συλλόγου, που ξεκίνησε σε σχέση με τη μεταγραφή του στην Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος, η Γιουβέντους ανέφερε: «Ο κ. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι απέσυρε την αξίωση διαιτησίας που κατατέθηκε κατά της Γιουβέντους, η οποία αποδέχθηκε την απόσυρση, οδηγώντας στην οριστική επίλυση της διαφοράς, χωρίς οικονομικές συνέπειες. Η Γιουβέντους και ο Λεονάρντο Μπονούτσι μοιράζονται την απόλυτη ικανοποίηση για το κλείσιμο αυτού του ζητήματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιτυχημένη πορεία και τη σχέση που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Μπονούτσι, που αγωνίζεται επί του παρόντος στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, κίνησε αρχικά νομικές ενέργειες, ζητώντας αποζημίωση για την υποτιθέμενη έλλειψη κατάλληλων συνθηκών προπόνησης και προετοιμασίας που είχε στη διάθεσή του. Ισχυρίστηκε ότι υπέστη επαγγελματικές ζημιές και ζημιές που σχετίζονται με την εικόνα.