Ιωνικός: «Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε με... μεζούρα και κρίθηκε ανεπαρκής»
i

Μανούχος / ©intime

Ιωνικός: «Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε με... μεζούρα και κρίθηκε ανεπαρκής»

Sportal newsroom 12:42 - 12.02.2023

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Μανούχου έχει ο Ιωνικός, ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανακοίνωση κατά του Ευάγγελου Μανούχου έβγαλε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας είχε αρκετά παράπονα από την διαιτησία στον χθεσινό (11/2) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς σκορ

Πιο αναλυτικά στον Ιωνικό υποστήριξαν ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν τους άφησε να πάρουν τη νίκη. Ο ίδιος διαιτητής ήταν στο επίκεντρο της προσοχής μία εβδομάδα πριν, στον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και την υπόθεση των «δοκαριών».

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Ο κύριος Μανούχος μετρήθηκε, προφανώς με... μεζούρα, και κρίθηκε ανεπαρκής!

Διότι δεν είναι δυνατόν να έχει αυτή την αντιμετώπιση προς την ομάδας μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με επαναλαμβανόμενα "λάθη", σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

«Εις το όνομα του Άλκη»: Ο Λ. Παπάς ξεναγεί το Sportal στη Δομή που θέλει να βάλει τέλος στην οπαδική βία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:20 - 12.02.2023

«Εις το όνομα του Άλκη»: Ο Λ. Παπάς ξεναγεί το Sportal στη Δομή που θέλει να βάλει τέλος στην οπαδική βία

Ο εκ των ιδρυτών της ΜΚΟ «Εις το όνομα του Άλκη», Λευτέρης Παπάς, ξενάγησε το Sportal στο εσωτερικό μίας οργάνωσης, που στόχο έχει να βάλει τέλος στην οπαδική βία.

Ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα το υποτιθέμενο φάουλ του Ρουμπουλάκου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ο ποδοσφαιριστής μας διώχνει με το πόδι του καθαρά την μπάλα. Και από την εκτέλεση του, η αντίπαλη ομάδα έχει δοκάρι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τα έξτρα λεπτά που είχαν υποδειχθεί να είναι τρία, αλλά χωρίς προφανή λόγο να κρατούνται δύο επιπλέον!

Ξεκίνησε από την ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ρομαό, όπου μέχρι και ο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού προσπαθούσε να καταλάβει γιατί την αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής μας, σε μια φάση που δεν είχε δοθεί καν φάουλ αλλά... πλάγιο υπέρ μας και λίγα λεπτά αργότερα τον απέβαλε. Φυσικά, ο Ιωνικός χάνει έναν σημαντικότατο ποδοσφαιριστή του στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό από την απόφαση αυτή!

Συνεχίστηκε με τα συνεχόμενα φάουλ στο δεύτερο μισό του γηπέδου, βάζοντας την ομάδα μας μέσα στην περιοχή της και υπό πίεση από τον αντίπαλο.

Η ζημιά έγινε, για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας μας. Διότι δεν της επετράπη από τον διαιτητή Μανούχο να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και παραλίγο να της στερήσει και τον έναν.

Έτσι τα... μέτρησε ο κύριος Μανούχος. Όπως του άρεσε ξανά!».