Το ειρωνικό tweet του Λαπόρτ για τον καβγά με τον Βινίσιους: «Μήπως ήθελε να χορέψει;» (vid)

Βινίσιους & Λαπόρτ

i

PrtScr

Το ειρωνικό tweet του Λαπόρτ για τον καβγά με τον Βινίσιους: «Μήπως ήθελε να χορέψει;» (vid)

Κώστας Τόπας 09:56 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 27.03.2024

Ο Εμερίκ Λαπόρτ τα έβαλε με τον Βινίσιους κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ισπανίας με τη Βραζιλία και στη συνέχεια σχολίασε με ειρωνείας τη φάση στα social media.

Στα social medai συνεχίστηκε ο μικρός καυγάς στο τέλος του αγώνα της Βραζιλίας με την Ισπανία με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους. Ο Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος πολλές φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ, δημοσίευσε ένα ειρωνικό tweet για την ενέργεια του «Βίνι», ο οποίος έβαλε τον αγκώνα του στην πλάτη του ενώ ο πρώην παίκτης της Σίτι είχε γυρισμένη την πλάτη του.

Μια ενέργεια στην οποία ο Λαπόρτ απάντησε με ένα σπρώξιμο, καθώς αιφνιδιάστηκε από την ενέργεια του Βραζιλιάνου , ο οποίος τελείωσε τον αγώνα ανοίγοντας μέτωπα με αρκετούς Ισπανούς παίκτες.

Ο Λαπόρτ έκανε retweet ένα βίντεο από το X/Twitter, στο οποίο εμφανιζόταν ο Βραζιλιάνος να τον σπρώχνει από πίσω, γράφοντας: «Μήπως ήθελε να χορέψει;». Με αυτόν τον τρόπο, ο Ισπανός αμυντικό απάντησε στο σχόλιο του χρήστη που ανέβασε αρχικά το VIDEO, ο οποίος έγραψε «θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο», ειρωνευόμενος τις πρόσφατες δηλώσεις του Βινίσιους για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί.

Ο Ντοριβάλ Ζούνιορ, προπονητής της Βραζιλίας, μίλησε ακριβώς για τη σύγκρουση των παικτών στον πάγκο μετά το γκολ της ισοφάρισης του Λούκας Πακετά στις καθυστερήσεις.

«Είναι φυσικό γεγονός. Οι δύο προπονητές ήταν ήρεμοι, προσπαθώντας να κατευνάσουν αυτή την κίνηση. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο είδος επιθετικότητας, είναι φυσικό να είμαι ενθουσιασμένος αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι ήταν σεβαστό. Δεν έχω δει κανένα γεγονός που να έχει δημιουργήσει κλίμα αστάθειας μεταξύ των δύο ομάδων», είπε.

Παλαίμαχος τερματοφύλακας ξέσπασε κατά του Βινίσιους: «Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»
LA LIGA

13:53 - 26.03.2024

Παλαίμαχος τερματοφύλακας ξέσπασε κατά του Βινίσιους: «Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»

Η αντίδραση και τα δάκρυα του Βινίσιους, δεν άρεσαν καθόλου στον πρώην τερματοφύλακα της Παραγουάης και του Στρασβούργου, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ο οποίος ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να συμπεριφερθεί σαν «άντρας».

Για την ιστορία, η Ισπανία βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, ωστόσο η Βραζιλία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και με buzzer beater πέναλτι του Πακετά απέσπασε την ισοπαλία (3-3) στη φιλική ματσάρα της Μαδρίτης.