Στην «OPAP Arena» ο Δημήτρης Ιτούδης

Δημήτρης Ιτούδης

i

© euroleague basketball

Στην «OPAP Arena» ο Δημήτρης Ιτούδης

Sportal newsroom 14:22 - 10.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 10.02.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου αυτή την ώρα γίνεται η εκδήλωση στο πλαίσιο ονοματοδοσίας της θύρας 47 του γηπέδου που θα ονομαστεί «Μεγάλο Μοναστήρι» τιμώντας το Νέο Μοναστήρι Δομοκού.

Στην παράσταση που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στον περιβάλλοντα χώρο της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» βρίσκεται και ο Δημήτρης Ιτούδης. 

Στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας της θύρας 47 σε Νέο Μοναστήρι Δομοκού, υπήρξαν μουσικές και παραδοσιακοί χοροί και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να το απολαύσει διά ζώσης. 

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να τιμήσει αυτή την εκδήλωση και έδωσε το «παρών». 

Γερμανός τραγουδιστής δήλωσε ΑΕΚτζής και έγινε viral φορώντας τη φανέλα του Λυμπερόπουλου 

Απίστευτο σκηνικό στη Γερμανία με τραγουδιστή να γυρίζει video clip φορώντας φανέλα της AEK και να γίνεται... viral στα social media!

Ο Γερμανός τραγουδιστής, Γιόνας Χίπερ προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέδειξε ότι το εκτόπισμα της ΑΕΚ φτάνει μέχρι και τη Γερμανία.

Στο τελευταίο videoclip για το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Under My Skin», ο Γιόνας Χίπερ από την Κολωνία αποφάσισε να φορέσει μια ρετρό φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου στην πλάτη.

Ο Αλμέιδα δεν θα κάνει καμία αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μόνο... προσαρμογές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:13 - 10.02.2024

Ο Αλμέιδα δεν θα κάνει καμία αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μόνο... προσαρμογές

Το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει ένα ματς κορυφής στην έδρα μιας φουλ φορμαρισμένης ομάδας, δεν βάζει τον Αλμέιδα σε απολύτως καμία διαδικασία για αλλαγές στην αγωνιστική φιλοσοφία

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μία φανέλα της «Ένωσης» πρωταγωνιστεί σε videoclip τραγουδιού. Την αρχή θυμίζουμε είχε κάνει το 2020 ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ταμαντανί Ενσαλίβα, με το περίφημο «Έλα στο γήπεδο, στη Νεα Φιλαδέλφεια», το οποίο είχε γίνει ανάρπαστο από τους φιλάθλους της αθηναϊκής ομάδας.

Δείτε παρακάτω τον Γερμανό τραγουδιστή που φοράει τη μαύρη φανέλα της ΑΕΚ με το 33 του Λυμπερόπουλου: