Ο Γουόκερ κατήγγειλε στους διαιτητές τη Νότιγχαμ αφού εντόπισε πρόβλημα πριν τον αγώνα

Ο Γουόκερ κατήγγειλε στους διαιτητές τη Νότιγχαμ αφού εντόπισε πρόβλημα πριν τον αγώνα

Κώστας Τόπας 10:45 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:45 - 15.05.2024

Ο Κάιλ Γουόκερ υπέβαλε καταγγελία στους διαιτητές πριν τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε και από το City Ground, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 για την 35η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει παιχνίδι λιγότερο, μείωσε στον πόντο από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ωστόσο, υπήρχαν επικρίσεις για το γήπεδο πριν από τον αγώνα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να πιστεύει ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ «στεγνός», αν και παραδέχτηκε ότι τελικά λειτούργησε προς όφελος της Σίτι.

«Ήμασταν τυχεροί σήμερα που το γήπεδο ήταν τόσο στεγνό, γιατί οι ευκαιρίες που έχασε η Φόρεστ είναι για αυτόν τον λόγο. Ήμασταν λοιπόν τυχεροί σήμερα που το γήπεδο ήταν σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Και σύμφωνα με την «Daily Mail», ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, έκανε ακόμη και παράπονο στους διαιτητές πριν από τον αγώνα, με το παράπονο να λέγεται ότι προήλθε από την κατάσταση του γηπέδου και ότι το χορτάρι ήταν πολύ στεγνό.

Παρ' όλα αυτά το γήπεδο ελέγχθηκε και κρίθηκε ότι ήταν σε αποδεκτή κατάσταση και ότι η Νότιγχαμ δεν είχε διαπράξει καμία αδικοπραγία. Ο σύλλογος του Νότιγχαμσάιρ βρίσκεται ήδη υπό έρευνα από την FA για το αμφιλεγόμενο tweet του που απευθύνεται στο VAR μετά την ήττα με 2-0 από την Έβερτον στις αρχές του μήνα .

Η Νότιγχαμ τιμωρήθηκε επίσης με τέσσερις βαθμούς από την Premier League για παραβίαση των κανόνων Κέρδους και Βιωσιμότητας της κατηγορίας. Αν και η αφαίρεση της έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού κάτω από το Λούτον, η Νότιγχαμ ξέφυγε μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Φούλαμ στο City Ground στις 2 Απριλίου.