Έκαναν... πάρτι στην Καλαμάτα τα Χανιά με «πεντάρα» και συνεχίζουν στο κυνήγι της ανόδου
i

©intime

Έκαναν... πάρτι στην Καλαμάτα τα Χανιά με «πεντάρα» και συνεχίζουν στο κυνήγι της ανόδου

Δημήτρης Χούπης 16:43 - 31.03.2024

Τα Χανιά πέρασαν... αέρας από την έδρας της Καλαμάτας επικρατώντας με 5-0 για τη 2η αγωνιστική των playoffs και συνεχίζουν να βρίσκονται στο «κυνήγι» της ανόδου.

Από τη μία «πεντάρα» στην άλλη είναι τα Χανιά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν το θύμα (0-5 από τον Ιωνικό), αλλά ο θύτης, αφού επικράτησαν με 5-1 της Καλαμάτας για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 2 και παραμένουν σε τροχιά ανόδου στη Stoiximan Superleague.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο και αποτελεσματική, αφού μέσα σε έξι λεπτά (2', 8') έκαναν το 2-0 με τον Μάναλη. Ενώ ο Νιλί στο 37ο λεπτό έκανε τρία τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη όμως δεν έμεινε εκεί, αφού στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ακόμα δύο τέρματα. Στο 71ο λεπτό ο Μούλερ έκανε το 4-0 και στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Στο 75' η Καλαμάτα έχασε πέναλτι με τον Μπαράλες. Αυτή η ήττα ήταν η πιο βαριά εντός έδρας για την Καλαμάτα για αγώνα πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ λ.τ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.