«Διπλό»... ελπίδας στο Κάντιθ για την Μπαρτσελόνα

«Διπλό»... ελπίδας στο Κάντιθ για την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 23:56 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 14.04.2024

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κάντιθ χάρη σε μία γκολάρα του Φέλιξ (37') και διατήρησε τις ελπίδες της για τον τίτλο, καθώς έμεινε στο -8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/04, 22:00).

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα (1-0) από το «Νουέβο Μιραντίγια» της Κάντιθ, για την 31η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, μία «στροφή» πριν clasico και με ενδιάμεση... στάση τα προημιτελικά του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Καταλανοί αρκέστηκαν στην γκολάρα του Ζοάο Φέλιξ στο 37΄ και στη συνέχεια με συντήρηση δυνάμεων πήραν το πολύτιμο «τρίποντο», κρατώντας παράλληλα τους γηπεδούχους στη ζώνη του υποβιβασμού.

Νωρίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καθήκον της στην έδρα της Μαγιόρκα. Με το γκολ του Ορελιέν Τσουαμενί στο 48', οι «μερένγκες» επικράτησαν 1-0 των «νησιωτών» στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος

Χωρίς τους Βινίσιους, Καμαβινγκά, Καρβαχάλ, Ροντρίγο, Κρόος (οι τρεις πρώτοι πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος), παρέταξε την «βασίλισσα» ο Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο, η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε και μπορεί απερίσπαστη τώρα να σκεφτεί τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι (17/4) στο «Έτιχαντ» και στη συνέχεια το Clasico με την «Μπάρτσα» στο «Μπερναμπέου» (21/4, 22:00).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ