Καραπαπάς: «Μετάνιωσα από το πρώτο λεπτό τη φούστα στον Μπαλτάκο»

Ο Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Μετάνιωσα από το πρώτο λεπτό τη φούστα στον Μπαλτάκο»

Sportal newsroom 17:40 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 08.02.2024

Μετανιωμένος για τη φούστα που πέταξε στο πρόσωπο του Τάκη Μπαλτάκου είναι ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας.

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (8/2) ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η καταγγελία του προέδρου της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου σε βάρος του Κώστα Καραπαπά. Ο λόγος είναι η φούστα που είχε πετάξει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ σε μία σύσκεψη για τη διαιτησία στις 27 Μαρτίου του 2023. 

window.setTimeout(function () { const cssHref = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)) { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = cssHref; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); } const scriptSrc = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)) { let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = scriptSrc; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'}, 'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); } else { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); } }, 0);

Η εισηγήτρια της Επιτροπής πρότεινε εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και 40.000 ευρώ πρόστιμο στον Κώστα Καραπαπά, βάσει τον άρθρων 13,23 και 25 του Κώδικα Δεοντολογίας για προσβολή προσωπικότητας. Έπειτα από δέκα μήνες, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και εμφανίστηκε μετανιωμένος για ό,τι έκανε. 

«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:52 - 06.02.2024

Τα τρία ενδεχόμενα για την απόφαση του CAS

Ποιοι βρέθηκαν στην Ελβετία για την εκδίκαση του CAS από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΕΠΟ, ποιοι μάρτυρες εξετάστηκαν και ποια είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ετυμηγορία του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου. Το Sportal έχει τις απαντήσεις.

Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων. 

Από τη μεριά του, ο Βασίλης Δημακόπουλος, εκ των συνηγόρων του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του για αυτή τη συμπεριφορά. Η μετάνοια είναι σημαντική. Αν πειστείτε από όσα σας είπε, πρέπει να τον αντιμετωπίσετε με την μεγαλύτερη επιείκεια», ενώ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος πρόσθεσε με την αγόρευσή του: «Η πράξη του ήταν προϊόν έντονης αγανάκτησης λόγω των όσων είχαν προηγηθεί. Ζητάμε είτε την απαλλαγή του είτε την χαμηλότερη δυνατή ποινή». 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }