Καράσκο, σε βλέπουμε! Το πραγματικά αστείο θέατρο του Βέλγου που κάνει τον γύρο του κόσμου (vid)

Καράσκο, σε βλέπουμε! Το πραγματικά αστείο θέατρο του Βέλγου που κάνει τον γύρο του κόσμου (vid)

Sportal newsroom 20:13 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 30.09.2023

Ο Γιανίκ Καράσκο έκανε θέατρο με έναν αστείο τρόπο, στην αναμέτρηση της Αλ Σαμπάπ με την Αλ Χιλάλ, με φόντο την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γιανίκ Καράσκο απέδειξε ότι η τέχνη του «θεάτρου» είναι ακόμα αληθινά ζωντανή, αφού ξεγέλασε τον διαιτητή της αναμέτρησης Αλ Σαμπάμπ και Αλ Χιλάλ, με μια αρκετά παράλογη βουτιά που είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος παίκτης να δεχθεί τη κίτρινη κάρτα. 

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπαιξε καλά, στην ήττα της ομάδας του με 2-0, χάρη στα γκολ των γκολ των Καλίντου Κουλιμπαλί και Αλεξάντρ Μίτροβιτς

Τι έκανε ο Καράσκο;

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Βέλγος διεθνής κυνήγησε μια μπάλα στα πλάγια της περιοχής και προσπάθησε να απομακρύνει τον Αλί Αλ-Μπολεάχι, καθώς η μπάλα βγήκε εκτός παιχνιδιού για το πλάγιο της Αλ Σαμπάμπ

Ο αμυντικός, της αντίπαλης ομάδας εμφανώς δυσαρεστημένος με το σουτ, πέταξε απαλά τη μπάλα στον Καράσκο καθώς αυτός προσπερνούσε τρέχοντας. Χωρίς να χάσει ευκαιρία, ο Βέλγος έπεσε στο έδαφος με έναν απολύτως γελοίο τρόπο. Στη συνέχεια ο διαιτητής της αναμέτρησης χρέωσε με κίτρινη κάρτα των παίκτη της Αλ Χιλάλ.