Έμειναν στο «Χ» Καστοριά και Τρίκαλα (vids)

Έμειναν στο «Χ» Καστοριά και Τρίκαλα (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:51 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:56 - 16.03.2024

Η Καστοριά και τα Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Women's Football League. Η Κωστοπούλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλίας (12'), η Ναφούλα ισοφάρισε για τις γηπεδούχες (39').

Μετά από ένα ματς με πολύ μεγάλη δόση τακτικής και λίγες φάσεις η Καστοριά και τα Τρίκαλα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Η Κωστοπούλου έδωσε το προβάδισμα στις φιλοξενούμενες στο 12' με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, στο οποίο φέρει μερίδιο ευθύνης κι η τερματοφύλακας της Καστοριάς, Βλασιάδου.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση η Τζιάρα έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή της ομάδας της Θεσσαλίας κι η Ναφούλα με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδωσαν περισσότερο βάση στην αμυντική τους λειτουργία και δεν απείλησαν εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος του ματς.

Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Τα Τρίκαλα έφθασαν στους 26 βαθμούς και βρίσκονται στην έκτη θέση και στο -1 από την ΑΕΚ, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο κι η Καστοριά έφθασε τους 23 βαθμούς και ισοβαθμεί με τις Νέες Ατρομήτου στην ένατη θέση, που επίσης έχει ματς λιγότερο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

16/3 ΓΠΟ Καστοριάς – ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 1-1

17/3

Νέες Ατρομήτου – Βόλος 2004

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

ΟΦΗ – Ολυμπιάδα Υμηττού

Ελπίδες Καρδίτσας – ΑΕΚ

Σειρήνες Γρεβενών – ΠΑΟΚ

19/3 Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ ΡΕΑ