Κατσουράνης: «Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό» (vids)
i

Κώστας Κατσουράνης/ ©Glomex

Κατσουράνης: «Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:52 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.02.2023

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε στην εκπομπή «Betarades» το ντέρμπι Άρης - Παναθηναϊκός αλλά και τα ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κώστας Κατσουράνης το βράδυ της Δευτέρας (13/2) στην εκπομπή Betarades in Action σχολίασε όσα έγιναν στους αγώνες της 22ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο ντέρμπι Άρης - Παναθηναϊκός, στην νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά και στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη. 

«Ο Παναθηναϊκός έβγαλε πάθος και πίστη», τόνισε για τη νίκη στο « Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη.

«Η καλή 11άδα της ΑΕΚ είναι με Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο MVP του πρωταθλήματος», ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης για την «Ένωση».

«Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο 2ο μέρος, όμως ψάχνει να βρει μια καλή 11άδα», σχολίασε για την νίκη των «ερυθρόλευκων» με 6-1 επί του Παναιτωλικού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

«Οι Έλληνες του Αστέρα γύρισαν το ματς. Ο Προύντζος ήταν MVP του ματς. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης για τον οποίον αγοράζεις εισιτήριο», ήταν τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη για το 2-2 στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ.