Κατσουράνης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τερίμ γύρισε στην άμυνα τον Αράο - Θα μπορούσε να λήξει 2-2 το ντέρμπι»

Κώστας Κατσουράνης

i

© PrtScr

Κατσουράνης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Τερίμ γύρισε στην άμυνα τον Αράο - Θα μπορούσε να λήξει 2-2 το ντέρμπι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό κι επικράτησε με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ. Από την άλλη, ο Μπακασέτας βρήκε το πρώτο του τέρμα με τα πράσινα, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά όπως αποδείχτηκε αυτό δεν ήταν αρκετό. 

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, δίνοντας βάση στη διαχείριση του Τερίμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Betarades:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα ντέρμπι φέτος μπορεί και το χειρότερο. Από μια κακή αμυντική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ βρήκε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτεί το δυνατό του όπλο, την μετάβαση. Δεν το διάβασε ο Παναθηναϊκός. Ο Αράο έπρεπε να κάνει φάουλ υποχρεωτικά, δεν αντιλήφθηκε την φάση με την εμπειρία του, πιστεύω θα έκανε φάουλ. Το ημίχρονο αντί για 0-0 έληξε 1-0. 

Αν είχε καταλάβει την φάση ο Αράο, με χέρια και με πόδια θα έκανε φάουλ. Δεν είχε καλή αντίληψη της φάσης, θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα οπωσδήποτε. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι από την καρέκλα μας. Ο Αράο «πληρώνει» την φάση του Αιτόρ, πουλάει την μπάλα φτηνά. Νομίζω ότι ο Αιτόρ θα μπορούσε να πάρει καλύτερη απόφαση. Το παιχνίδι κάλλιστα θα μπορούσε να λήξει 2-2 και να μας θυμίσει το παιχνίδι της Λεωφόρου. 

Ο Τάισον ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, μπορεί να σκόραρε ο Ντεσπότοφ. Έβαλε ταχύτητα, εκρηκτικότητα στο δεύτερο γκολ ο Τάισον. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον παναθηναϊκό στο Β’ ημίχρονο. Αν πάμε να σχολιάσουμε τις τρεις αλλαγές του Τερίμ, δεν είναι εύκολο να το κάνει ένας προπονητής. Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γύρισε στην άμυνα τον Αράο και βγήκε ο Ούγκο. 

Νομίζω ότι ποιοτικά είναι πολύ πρόχειρο, μου κακοφαίνεται εμένα το να βάλεις τον Γερεμέγιεφ βασικό, δε βγάζει νόημα. Βάλε τον Τζούρισιτς που προσπάθησε, δεν πας με έναν ποδοσφαιριστή που έχει παίξει 30 λεπτά σύνολο. Δεν έχει λογική, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Ο προπονητής αποφάσισε να φέρει τον Αράο στην άμυνα και τον Κώτσιρα στα άκρα».