Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κέιν: Γιατί η μεταγραφή του από την Τότεναμ είναι πιο πιθανή από ποτέ!

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κέιν: Γιατί η μεταγραφή του από την Τότεναμ είναι πιο πιθανή από ποτέ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:00 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 24.05.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ομαλοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ υποβάλλοντας όσο το δυνατόν συντομότερα προσφορές για τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται επίσης να εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Μέισον Μάουντ της Τσέλσι.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγ θέλει να υπογράψει έναν νέο επιθετικό και ο Κέιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας που περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των Βίκτορ Οσιμέν και Ράσμους Χόιλουντ. 

Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα είναι πλουσιότερο από τον Κέιν (vid)
PREMIER LEAGUE

08:15 - 20.05.2023

Το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα είναι πλουσιότερο από τον Κέιν (vid)

Ο Τσάρλι Μόργκαν, το ball boy που κλώτσησε κάποτε ο Αζάρ, σήμερα, βρίσκεται πάνω από τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, σε μια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 35 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Γιουνάιτεντ έχει τιμηθεί με 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Οσιμέν, κάτι που θα έθετε τον Νιγηριανό εκτός εμβέλειας. Από την άλλη πλευρά ο 20χρονος Δανός επιθετικός, θα θεωρηθεί ως μία μελλοντική προσθήκη, εφόσον μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ» αυτό το καλοκαίρι. 

Ο σύλλογος γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο να πειστεί ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι να αφήσει τον Κέιν να φύγει από τους «Σπερς». Ο Λέβι βρίσκεται υπό πίεση μετά από μια εξαιρετικά απογοητευτική σεζόν και οι υποστηρικτές του τον ζήτησαν να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου. Η Τότεναμ δεν έχει ακόμη διορίσει νέο προπονητή, κινδυνεύει να χάσει την πρόκριση στην Ευρώπη και θα αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα αν χάσει τον Κέιν

Ωστόσο, ο Λέβι είναι ένας πολύ σκληρός διαπραγματευτής και υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να είναι έτοιμος να κρατήσει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή παρόλο που το συμβόλαιο του αρχηγού της Αγγλίας λήγει τον επόμενο χρόνο. Ο Κέιν έμεινε σιωπηλός για το μέλλον του και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι «Σπερς» να τον χάσουν με ελεύθερη μεταγραφή την επόμενη χρονιά. 

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι η μεταγραφή του Κέιν θα μπορούσε να τους μετατρέψει σε διεκδικητές του τίτλου και σκοπεύουν να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα του Λέβι. Είναι επιφυλακτικοί με την εξέλιξη μιας ιστορίας και δεν θέλουν να περάσουν ολόκληρο το καλοκαίρι κυνηγώντας τον επιθετικό της Τότεναμ. Πιστεύεται ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν την κίνησή τους νωρίς και ελπίζουν ότι θα βρουν αρκετά χρήματα για να πείσουν τον Λέβι να τον πουλήσει. Ο Τεν Χαγ λέγεται ότι έχει αδυναμία στον Κέιν και ότι θα τον ήθελε πολύ στην ομάδα του.