Οι πέντε μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάρι Κέιν

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Οι πέντε μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάρι Κέιν

Κώστας Τσιακλής 10:43 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 06.05.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και έξι δυνατά ονόματα φιγουράρουν στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, με πρώτο στόχο τον Χάρι Κέιν. Ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται να έιναι προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και στη λίστα τους έχουν τοποθετήσει ακόμα πέντε δυνατά ονόματα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν και η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ φέρεται να έχει ήδη κάνει την πρώτη κρόυση τους «Σπερς». Όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» μοιάζει να έχουν πάρει το μάθημα τους από την περσινή σεζόν και έχουν ακόμα πέντε δυνατά ονόματα στη λίστα τους.

Η Άστον Βίλα πάει για διπλό «μπαμ»: +100 εκατ. ευρώ για Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες
PREMIER LEAGUE

09:34 - 06.05.2023

Η Άστον Βίλα πάει για διπλό «μπαμ»: +100 εκατ. ευρώ για Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες

Η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη, ενόψει της νέας σεζόν, καταβάλλοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τους Φεράν Τόρες και Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποκτήσει τον Φράνκι Ντε Γιόνγκ από την Μπαρτσελόνα, κάτι που τελικά δεν κατάφερε και δεν ολοκλήρωσε όπως θα έπρεπε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και φέτος με την περίπτωση του Κέιν καθώς η Τότεναμ μπορεί να αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις.

Ένα δημοσίευμα της Mirror αναφέρει αναλυτικά τους υπόλοιπους πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα ραντάρ του Έρικ Τεν Χαχ. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Οσίμεν που «σπάει» τα κοντέρ φέτος με την πρωταθλήτρια Ιταλιας, Νάπολι. Ο Νιγηριανός επιθετικός είναι ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές στην πορεία των «παρτενοπέι» αφού μετράει 27 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Ράνταλ Κολό Μουανί που αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Γάλλος πολιορκείται και από τη Μπάγερν Μονάχου, πράγμα απόλυτα λογικό αφού τη φετινή σεζόν έχει 21 γκολ και 15 ασίστ σε 41 αναμετρήσεις με τους «αετούς».

Πέραν των δύο φορμαρισμένων σέντερ φορ, στη λίστα του Ολλανδού τεχνικού βρίσκεται και ο νεαρός άσος της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ. Ο 20χρονος αποκτήθηκε φέτος από την Αυστριακή Στούρμ Γκράτζ και στην παρθενική του σεζόν με την ομάδα του Μπέργκαμο έχει πετύχει 14 γκολ και έχει «μοιράσει» έξι ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

Από τους μεταγραφικούς στόχους δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γκονσάλο Ράμος που και αυτός πραγματοποιεί μια εκπληκτική σεζόν. Ο επιθετικός της Μπενφίκα μετράει 25 γκολ και 11 ασίστ σε 43 συμμετοχές ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το χατ-τρικ του στον αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας με την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο (6-1).

Το τελευταίο όνομα που αναγράφεται στο ρεπορτάζ είναι αυτό του Μοχάμεντ Κούντους. Ο 22χρονος άσος του Άγιαξ έχει πετύχει 18 τέρματα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έδωσε και πέντε ασίστ στους συμπαίκτες του. Πάντως παραμένει ακόμα άγνωστη και η σειρά με την οποία κατατάσσονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αλλά και το ποσό που θα ζητηθεί από τις ομάδες όπου ανήκουν.