Ο Ντε Μπρόινε απορρίπτει την Σαουδική Αραβία και θέλει να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

©Intime

Ο Ντε Μπρόινε απορρίπτει την Σαουδική Αραβία και θέλει να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι

Στέλιος Βαρδάκης 14:58 - 26.02.2024

Δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος φαίνεται να θέλει να ανανεώσει με τη Μάντσεστερ Σίτι και να τελειώσει την καριέρα του εκεί.

Δεν υποκύπτει στις... «σειρήνες» της Σαουδικής Αραβίας ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος χαφ, όπως και η οικογένειά του, δεν επιθυμούν την μετακίνησή τους στην Μέση Ανατολή.

Ο 32χρονος μέσος είναι χαρούμενος στο Μάντσεστερ και ιδανικά θα ήθελε να επεκτείνει για παραπάνω χρόνια τη συνεργασία του με τους «πολίτες» και να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σίτι.

Το συμβόλαιο του Ντε Μπρόινε τελειώνει το καλοκαίρι του 2025 και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φήμες για έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Η Μάντσεστερ Σίτι από τη μεριά της, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του, μόνο αν προκύψει κάποια πρόταση που θα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια λίρες.

Όλα αυτά βέβαια, εάν και εφόσον ο Βέλγος δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «σίτιζενς» κάτι που με βάση τα νέα δεδομένα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Ντε Μπρόινε τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 8 ασίστ. Αν και ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό το πρώτο μισό της χρονιάς, έχει καταφέρει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να γίνει ξανά ένα πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θυμίζουμε ότι βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2015 και έχει μετατραπεί σε έναν από τους θρύλους του συλλόγου. Συνολικά όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταγράψει με τη γαλάζια φανέλα 367 συμμετοχές με απολογισμό 98 γκολ και 161 ασίστ, φανερώνοντας και μέσα από τα νούμερά του το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.