Η αποστολή της Κηφισιας ενόψει Παναιτωλικού

Κώστας Μπράτσος

i

©intime

Η αποστολή της Κηφισιας ενόψει Παναιτωλικού

Πάνος Κορομηλάς • 20:19 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Κώστας Μπράτσος γνωστοποίησε την αποστολή της Κηφισιάς ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (3/3, 19:30), για την τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Καισαριανής (3/3, 19:30), με στόχο το θετικό φινάλε στην κανονική περίοδο της Super League.

Η ομάδα των βορείων προαστείων βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τους «Αγρινιώτες» και προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, βαδίζοντας προς τη διαδικασία των play outs. Προέρχεται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θέλει τη νίκη για να προσπεράσει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Στην μονομαχία των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 3-0, χάρη σε τέρματα των Πέδρο, Αλμέιδα και Ντουάρτε.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστή την αποστολή της Κηφισιάς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Μποτία, Παπασάββας, Τσάπαν και Σνάιντερλεν, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Αντίθετα, Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Νικοπολίδης, Βαφέας, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Σπίνος, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Σολόα, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τεττέι, Μενέντες, Ματέους, Κλωναρίδης και Μπιφουμά θα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, για την κρίσιμη αναμέτρηση της τελευταίας στροφής της κανονικής περιόδου.