Το ευχαριστώ του Παναιτωλικού στον κόσμο - «Η διαιτησία κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ»

Το ευχαριστώ του Παναιτωλικού στον κόσμο - «Η διαιτησία κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ»

Δημήτρης Χούπης 00:10 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.04.2024

Ο Παναιτωλικός ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τη στήριξή τους και στάθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο Παναιτωλικός με τη νίκη στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά με 1-0 έκανε άλμα παραμονής.

Το γκολ του Λομόνακο στο 70’ έδωσε τη δυνατότητα στους Αγρινιώτες να προσπεράσουν την αντίπαλό τους στη μάχη για την παραμονή.

Σ’ αυτό το ματς ο Παναιτωλικός δεν είχε στις εξέδρες τον κόσμο του, αλλά οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν τόσο στο ξενοδοχείο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη, όσο και στα βράχια γύρω από το γήπεδο.

Ο Παναιτωλικός με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τους οπαδούς, ενώ εξήρε και τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και της ομάδας του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους φιλάθλους της ομάδας μας που παρά τις απαγορεύσεις βρέθηκαν στο πλευρό της τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο. Η παρουσία τους στα νταμάρια και οι ιαχές τους έδωσαν δύναμη σε όλους και η νίκη του Παναιτωλικού αντάμειψε την αυταπάρνησή τους. Μακάρι να ήταν πιο κοντά μας (προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό), όπως θα είναι στις επόμενες δύσκολες μάχες.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Κηφισιά και τον ιδιοκτήτη της κ. Πρίτσα, για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, παρά την μεγάλη βαθμολογική σημασία του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε σε ένα ασφαλές και πολιτισμένο περιβάλλον.

Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό, αποχαιρετάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:55 - 13.04.2024

Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό, αποχαιρετάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τεράστια νίκη κόντρα στην Κηφισιά πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, κάνοντας άλμα παραμονής στο πρωτάθλημα. Αυτό αποχαιρετάει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Τέλος, οφείλουμε να εξάρουμε και τη συμβολή της διαιτητικής ομάδας που η απόδοσή της κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Θέλουμε και ελπίζουμε ότι θα δούμε αντίστοιχες διαιτησίες και στους επόμενους σημαντικούς αγώνες όλων των ομάδων».