Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό, αποχαιρετάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Άλμα παραμονής για Παναιτωλικό, αποχαιρετάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:55 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 13.04.2024

Τεράστια νίκη κόντρα στην Κηφισιά πανηγύρισε ο Παναιτωλικός, κάνοντας άλμα παραμονής στο πρωτάθλημα. Αυτό αποχαιρετάει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Με τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Mία νίκη που συνοδεύεται με σπουδαίο τρίποντο, το οποίο φέρνει σε θέση ισχύος τους Αγρινιώτες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Απεναντίας, ο σύλλογος των βορείων προαστίων μετά από την ήττα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον αποψινό του αντίπαλο.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε στο 90+3' τον Ατιένθα να «παγώνει» τους «Ζωσιμάδες», κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης. Κάπως έτσι - αν και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα - ο σύλλογος της Ηπείρου φαίνεται πως αποχαιρετά οριστικά την πρώτη κατηγορία. Για να παραμείνει χρειάζεται ένα απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων, με πρωταρχικό στόχο το τρία στα τρία.

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, ο Βόλος έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο, κάτι που συνέβη και στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ. Πλέον τέσσερεις ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην παραμονή και οι αγώνες τους μοιάζουν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο λόγος για τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και ΟΦΗ. Παράλληλα, κοντά σε αυτό είναι και ο Βόλος, ο οποίος βρίσκεται στο +4 από την Κηφισιά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΤΑ PLAYOUTS:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.