Ο Εμπαπέ έσπασε τη μύτη μιας κοπέλας και στη συνέχεια τη φρόντισε (vid)
i

©SS TWITTER

Ο Εμπαπέ έσπασε τη μύτη μιας κοπέλας και στη συνέχεια τη φρόντισε (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:22 - 28.05.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπασε τη μύτη μιας κοπέλας με ένα σουτ όμως μετά τη φρόντισε, βάζοντας την στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ικανότητες του Κιλιάν Εμπαπέ στο σκοράρισμα είναι ευρέως γνωστές όμως αυτή τη φορά το σουτ που έκανε στη προθέρμανση, έσπασε τη μύτη μιας κοπέλας που βρισκόταν στην κερκίδα των οπαδών του Στρασβούργου. Τότε ο Γάλλος επιθετικός προχώρησε σε μια ωραία κίνηση που έγινε viral.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Στρασβούργο κατέκτησε το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία της (και 9ο στα τελευταία 11 χρόνια) αφού η Λανς δεν μπορεί την τελευταία αγωνιστική να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι ομάδες βγήκαν για την καθιερωμένη προθέρμανση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να επιχειρούν και κάποια σουτ. Ένα από αυτά του Κιλιάν Εμπαπέ κατέληξε στο πρόσωπο μιας οπαδού του Στρασβούργου, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη. Τότε ο επιθετικός της Παρί έτρεξε να δει πως είναι, την έβαλε στον αγωνιστικό χώρο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ στο τέλος του αγώνα έτρεξε και πάλι προς το μέρος της και της έδωσε πιθανότατα μια από τις φανέλες του.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τη νεαρή οπαδό του Στρασβούργου:

Πάντως παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος έφτασε σε μία ακόμη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί της φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν σε σημαντικό βαθμό. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατά την επιστροφή της αποστολής των Παριζιάνων από το Στρασβούργο, στο αεροδρόμιο την περίμεναν μόλις τρεις οπαδοί.