Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στον Εμπαπέ διορία 10 ημερών για την τελική απόφαση

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στον Εμπαπέ διορία 10 ημερών για την τελική απόφαση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 28.06.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν πιέζει τον Εμπαπέ, με σκοπό ο Γάλλος σταρ να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον.

Το σίριαλ Παρί Σεν Ζερμέν - Εμπαπέ καλά κρατεί! Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το El Chiringuito, ο σύλλογος της Γαλλίας έδωσε στον 24χρονο ποδοσφαιριστή μία διορία 10 ημερών, με σκοπό να παρθεί η απόφαση για το αν θα ανανεώσει ή θα φύγει το καλοκαίρι. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

Ωστόσο, η Παρί δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τον επόμενο χρόνο για να μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο Εμπαπέ, διότι το να αφήσει την κατάσταση ως έχει σημαίνει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να χαθεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον του, μετά τις προθέσεις που έδειξε η ομάδα του.

Τη φετινή σεζόν, η Παρί δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο Champions League, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις πανηγύρισε μόνο το πρωτάθλημα. Το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, οι συνεχόμενες συγκρούσεις, η «αδιαφορία» του Νεϊμάρ και η αποχώρηση του Μέσι έφεραν τον σύλλογο σε μία δύσκολη κατάσταση. Μετά την αποχώρηση του Pulga, η οποία αν και αναμενόμενη προκάλεσε αρκετό θόρυβο, σειρά παίρνει όπως όλα δείχνουν αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ.

Το σίριαλ Εμπαπέ - Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να διαθέσει έως και 200 ​​εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 αυτό το καλοκαίρι. Ο ισπανικός σύλλογος σίγουρα δεν θα πάρει το ρίσκο να δώσει περισσότερα χρήματα για έναν παίκτη που μπορεί να τον εντάξει δωρεάν στο ρόστερ του σε έξι μήνες.

Και είναι βέβαιο ότι η Παρί από την πλευρά της δεν προβλέπει την μεταγραφή του Εμπαπέ με μικρότερο ποσό. Επομένως, το σίριαλ του Εμπαπέ συνεχίζεται...