Κινείται το θέμα του Ράχμαν Μπάμπα

Μπάμπα Ράχμαν

i

© Intime

Κινείται το θέμα του Ράχμαν Μπάμπα

Μάνος Τσαλγατίδης 15:07 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 05.07.2023

Ποια η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα της ελευθερίας του Μπάμπα από την Τσέλσι.

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα του Ράχμαν Μπάμπα και της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, καθώς η ενημέρωση που υπάρχει στον Δικέφαλο είναι πως το αργότερο έως την Παρασκευή θα έχει μείνει και αυτός ελεύθερος από την Τσέλσι.

Η αγγλική ομάδα επιθυμεί να ενταχθεί και ένα χρηματικό μπόνους προς την ίδια εφόσον ο ΠΑΟΚ πετύχει συγκεκριμένα πράγματα και όλα δείχνουν πως το θέμα θα παρουσιάσει ευχάριστη εξέλιξη.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μπάμπα θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη και έπειτα αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο του, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή με την Τσέλσι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο θα μείνει ελεύθερος καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.